Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit csinálnátok a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés

Pár hónapja furcsa érzésem van a férjemmel kapcsolatban, mégpedig, hogy megcsal. De nagyon nem is gondoltam bele, merthogy 2 hónapja született meg a második gyermekünk, gondoltam csak nem.

Ma internet-böngészés közepette találtam rá az új e-mail címére, és kitaláltam a jelszót is (szerencsére szegényem nem valami leleményes). Olyan leveleket találtam, amiben találkozót kér egy nőtől (akitől már rengeteg meztelen fotót kapott és küldött is), hogy mikor lehet már sz.x..-ni. Ma du. 6 körül ér haza, mit mondjak neki, mit tegyek? Teljesen össze vagyok törve. Segítsetek, kérlek!!!

2009. ápr. 22. 13:58
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
68%
Mindenképpen üljetek le és beszéljétek meg. Nem kellenek a praktikák. Légy őszinte és várd el Te is ezt Tőle. Lehet, hogy nem olyan nagy a baj, mint gondolod. Lehet, hogy csak a szerxről szól a dolog (az sem vigasztaló, de azért megbocsátható) és Benneeket szeret, csak egy kicsit el lett hanyagolva (NEM mentség, ne érts félre). Ha pedig még nem történt semmi nem kell akkora patáliát csapni, mintha évek óta megcsalna. Látni fogos hogyan vizsonyul a kérdéshez. Az döntheti el a továbbiakat. Simán el tudom képzelni, hogy azonnal nagyon-nagyon megbánja és bocsánatért könyörög. Igaz azt is, hogy cinikus lesz és még neki áll majd feljebb, hogy turkáltál a privát levelei között. Szóval okosan, őszintén, és határozottan !
2009. ápr. 22. 14:48
 12/65 anonim ***** válasza:
74%

14:04-es dolok a szovegedtol!:) Mennyi idos vagy?

"ne kamuzzon..." aztan adnek neki egy pofont!!!:)

Nem semmi vagy!

2009. ápr. 22. 14:51
 13/65 anonim ***** válasza:
94%

Hat en egy ilyen lelki es ideg allapotban 2 gyerekkel, koztuk egy 2 honapos kisbabaval, biztosan nem tudnek leulni konyvet olvasni. Biztosan jo es hasznos a konyv, na de most erre nincs ido es idegallapot!

Hat kerdezd meg tole, hogy megis hogyan kepzeli el a jovotoket?

Kerdezd meg tole, hogy miert volt annyira fontos neki a 2. baba, es miert akart hazat venni kozosen veled?

Megis hogy gondolja a jovotoket, mikozben o meztelen fotokat nezeget egy masik norol?

Gondold vegig, a 2 gyerekkel egyedul meglennel-e? Ha igen, add ki az utjat!

Ha nem, akkor cseszd le, es ne szimatolj tovabbra, teritsd eszhez! Kemeny szavakkal, es magyarazd meg neki, hogy 3 ember eletet ne tegye tonkre! Ne legyen ennyire felelotlen.

Maskor is csinalt mar ilyet?

2009. ápr. 22. 15:01
 14/65 anonim ***** válasza:
87%

én is anno így jártam,megcsalt a férjem,mikor a negyedik gyermekünket vártam.sokára tudtam rábizonyítani,kidobni nem tudtam,azóta is rossz a házasságom.

én azt tanácsolom,addig ne szólj,még konkrétan meg nem bizonyosodtál róla,vagy az ellenkezőjéről

akkor viszont döntened kell,és az ember megbocsájt,az együtt töltött évek,a gyermekek miatt,de a tüske örökre benn marad.....

2009. ápr. 22. 15:01
 15/65 anonim ***** válasza:
79%
Nem tudom Neked leírni a könyvet, mert én nem tudom úgy előadni. Arról szól, miért nincs olyan, hogy "csak szex" mint megbocsájtható dolog, miért nem lehet hazugságra és megalkuvásra építeni közös jövőt, mit jelent a "puha p.öcs" fogalma, és miért nem várhatsz ezek után semmit a férjedtől, illetve miért Magaddal cs.eszel ki de nagyon, ha hagyod Magad. Azokat szidja, akik hagyják magukat. Okosan olvasd. Hamar megleszel vele, és utána lépj, most légy még türelmes, első a könyv.
2009. ápr. 22. 15:02
 16/65 anonim ***** válasza:
89%
20 Vagyok:D elnezest...:) segiteni probaltam:)
2009. ápr. 22. 15:04
 17/65 anonim ***** válasza:
87%
Semmi pénzért meg ne mondd neki, hogy az e-mailjeiből tudod!!! Állítsd határozottan, hogy tudod, és kész, ha kérdi hogy honnan veszed, mondd hogy csak nem képzeli, hogy elmondod! Igy akármit is reagál, te a továbbiakban is nyomon követheted az e-mailjeiben, hogy mi folyik köztük, sőt még tán azt is láthatnád, hogy a számonkérés után mit ír a nőnek... Míg ha elárulnád, hogy az e-mailjeiből tudod, egyrészt az lenne az első dolga, hogy megváltoztatja a jelszót és törli a leveleket, másrészt még neki állna föjjebb, hogy nézed a leveleit!
2009. ápr. 22. 15:06
 18/65 anonim ***** válasza:
96%

Vond kerdore, es ne idegesitsd magadat tovabbra!

Ne hagyd, hogy hulyenek nezzen teged, mert igenis annak nez!

Amikor hazajon ultesd le, es kerdezzel meg tole mindent amit akarsz, bar nem tudom mennyire fog valaszolgatni neked, mennyire lesz oszinte.

Lehet hogy felall, es elmegy!!!

Minel elobb boritsd az asztalt, ki szereti ha hulyenek nezik?

2009. ápr. 22. 15:11
 19/65 anonim ***** válasza:
86%

Nagyon sok eset lehetséges, és a dolog nagyon fontos. Mindenképp olyan pszichológustól kell tanácsot kérni, aki erre a témakörben jártas, talán több ülésen keresztül is érdemes átvilágítani a kérdést. Számomra úgy tűnik, nem érdemes a szakértői segítségkérést megtakarítani, mert a rossz döntéssel okozott kár nagyobb, még középtávon is, de hosszútávon mindenképp.

Amennyire én tudom, a megcsalás során nagyon sok dolog leomlik, a felépítés pedig, bár nem lehetetlen, de hosszadalmas, és a ,,vétkes'' fél őszinte segítsége is kell hozzá. A gyerekek esetén is rengeteg dilemma merül fel, sokan a válás ellen, mások mellette érvelnek, valaki azt mondja, többet árt az őszintétlen békme, mint használ, én meg nem értek hozzá.

Szerintem párkapcsolati pszichológus, és esetleg gyerekpszichológus is kell, mert túlságosan sok eset lehetséges, és túl sok tényező van ebben az ügyben, ami nélkül nem lehet jól dönteni. Szakember nélkül csak szuboptimális döntés hozható, az pedig ilyen soktényezős ügyben esetleg túl sokba kerül ahhoz képest, amibe a szakértők meghallgatása kerülne.

2009. ápr. 22. 15:15
 20/65 anonim ***** válasza:
100%
Gépelési hiba javítása: ,,többet árt az őszintétlen béke, mint használ''.
2009. ápr. 22. 15:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!