Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit csinálnátok a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés

Pár hónapja furcsa érzésem van a férjemmel kapcsolatban, mégpedig, hogy megcsal. De nagyon nem is gondoltam bele, merthogy 2 hónapja született meg a második gyermekünk, gondoltam csak nem.

Ma internet-böngészés közepette találtam rá az új e-mail címére, és kitaláltam a jelszót is (szerencsére szegényem nem valami leleményes). Olyan leveleket találtam, amiben találkozót kér egy nőtől (akitől már rengeteg meztelen fotót kapott és küldött is), hogy mikor lehet már sz.x..-ni. Ma du. 6 körül ér haza, mit mondjak neki, mit tegyek? Teljesen össze vagyok törve. Segítsetek, kérlek!!!

2009. ápr. 22. 13:58
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim ***** válasza:
100%

Én sem gondolom, hogy nagyon sok esély van a változásra.

Ha ő annyira jó ember lenne, és csak véletlenül rossz útra lépett, akkor azt mondta volna, hogy :Igen drágám, óriásit hibáztam, de soha többé nem teszek ilyet, rájöttem ti vagytok a fontosak, nem tudom hogy lehettem ilyen hülye stb.

De nem ezt, hogy kíváncsi voltam, hogy küld e valaki ilyen képeket....

Ez olyan szánalmas.

Megint csak mentegetőzik ahelyett, hogy őszinte lenne.

Ha te tényleg élete szereleme vagy, és tényleg megbecsülne, nem így reagált volna szerintem.

Semmi értelme még egy esélyt adni neki, szerintem már soha nem leszel mellette boldog.

Ez az én véleményem.

Nagyon sajnálom, minden jót kívánok, erőt!!

2009. ápr. 23. 09:06
 52/65 anonim ***** válasza:
80%

19.34 - a színházas esetben amit írsz, a nő miért "ribi", amikor leírásod szerint nem is tudta, hogy randipartnere családos ember?! Tudom, hogy sokan csak a másik nőt hibáztatják, de ezt már végképp nem értem, hiszen az illetőt ugyanúgy átvágták, mint a feleséget.

Nem inkább azzal van a baj, aki olyan f.sz, hogy családos emberként elmegy más nővel randizgatni?!

Hypathia

2009. ápr. 23. 12:46
 53/65 anonim ***** válasza:
95%

Megkérdezném, hogy van-e még valaki rajtam kívül? Úgy, hogy érezze, tudsz valamit, de hogy mennyit és honnan, azt ne.

A számítógép elé ültetni nem biztos, hogy okos dolog, mert rögtön támadásba mehet át!

Ha nem őszinte, mehet. Ha őszintén elismeri, beszéljétek meg, miért tette.

Nem hiszem, hogy ehhez könyveket kellene olvasgatni.

2009. ápr. 23. 13:08
 54/65 anonim ***** válasza:
96%

Most vettem észre, hogy a kérdés már tegnapi.

Nem értem, miért akarják egyesek mindenáron szétválasztani őket?

A legkevésbé se akarom menteni a férjet, de lehet, hogy a szülés óta nem volt köztük semmi, és ilyen szerencsétlen módon reagálta le. Szerencsétlen, helytelen, bűnös, hibás, elítélendő módon.

De ha jól értem a Kérdezőt, eléggé csak a szexről szólt ez a netes levelezés, tehát érzelem nem volt mögötte?

Akkor valóban őszinte is lehet a megbánás, már csak a gyerekek és a közös múlt miatt is megér még egy esélyt.

De nagyon erősnek kell lenni, ha még egy ilyen (vagy erre utaló jel) akkor minimum az ideiglenes szétköltözés.

2009. ápr. 23. 13:16
 55/65 anonim ***** válasza:
96%
Ha szülés után nincs szex, az miért indok a megcsalásra???? Ember, én 7 hétig véreztem, elhalasztották miatta a kontrollt, valamint olyan állapotban voltam, hogy alig tudtam menni 3 hónapig. A férjem gyengéd volt, megértő, mindenben támogatott, mert nem a farka irányítja! Ne írj ide hülyeségeket, van a kérdezőnek elég tanácsadója meg baja nélküled is!
2009. ápr. 24. 07:58
 56/65 anonim ***** válasza:
96%

Kedves 07.58-as erre az oldalra véleményeket írunk segítő szándékkal, aminek sajátossága, hogy lehet eltérő vélemény is. A 13.16-osnak azért van igaza , mert mindannyian tudjuk, hogy a férfit igenis a farka vezérli. Persze vérmérséklettől függ a viselkedésük. 15 éve tökéletes kapcsolatban élek a férjemmel, de én is észreveszem, hogy más picit a viselkedése, ha több a szex, és más ha rossz időszakom van és elutasító vagyok. Ettől még minden nagyon jól működik.

A másik: a segítők 99%-a a kapcsolat , a család megszüntetését javasolja, de egyetlen egy hozzászóló sincs, aki saját példával is igazolná, hogy boldogabb lett tőle. (Egy kedves hozzászóló volt csak, aki leírta, hogy sajnos nem jöttek be az elvárások,a férje másodszor is megcsalta.) Tét nélkül ugye nagyon határozott véleményünk van. Gondoljunk bele, hasonló helyzetben, két kisgyerekkel és szívünkben még mindíg szerelemmel, mit tennénk ??? Nem olyan könnyű ajtót mutatni.

Kedves kérdező ! Küzdj meg a férjedért, a gyerekeidért és a boldogságodért. Igenis van remény ! Nem kőbevésett szabály, hogy aki egyszer félrelép, mégegyszer megteszi (és ő nem lépett félre). Beszélj vele nyogodtan, higgadtan, sokat. Ne a nőről és a fényképekről, hanem Rólatok !!!! Ne a sétődöttet, hanem a társat lássa benned. Valami oka volt a dolognak. Soha egyetlen nőt sem hagynak el ok nélkül. De Téged NEM hagytak el, csak valami megbolondult kicsit. Rendbe lehet hozni a kapcsolatot, igen is lehettek boldogok.

2009. ápr. 24. 09:11
 57/65 A kérdező kommentje:
Újra itt vagyok. Rengeteget beszélgettünk a férjemmel. A dolog lényege a szex hiánya. Veszélyeztetett terhes voltam a 25. héttől, ekkor már nem lehettünk együtt, csak 1-2-ször. Persze, hogy kevés volt neki, de ettől még nem kellett volna mást keresnie, amúgy is elég elesettnek éreztem magam akkortájt. Tegnap délután beszéltem az egyik internetes hölggyel, akit még ismerek is. Azt mondta, hogy közösen beszélték meg, hogy mégsem lesz semmi. És ez még 2008. decemberében volt, Jó mi? Talán még a ribinek köszönhetem, hogy együtt vagyunk??? Jaj neeee!!!! Szóval azt hiszem őszintén megbánta, és minket szeret, velünk akar lenni, csak hát a BIZALOM ... Ezzel nem tudok mit kezdeni... Elmúlik valaha? Írjatok, ha tudtok. Orsi
2009. ápr. 24. 11:36
 58/65 anonim ***** válasza:
96%

Szia ! 09.10-es vagyok. Nagyon Örülök és drukkolok, hogy a bizalom terén is helyreálljon a dolog. Hidd el, nem lesz olyan nehéz, mint most gondolod. Ha Ő is úgy viselkedik Veled ahogy kell egy rendes férjnek és apának, akkor menni fog. Tanulság: (ha megengeded) hogy mindíg-mindíg-mindíg meg kell beszélni a problémákat, rögtön és ez Rá is vonatkozik !!!!! Ilyen "apróságon" nem múlhat egy házasság, nem múlhat gyerekek élete.

Minden jót kívánok Nektek !

2009. ápr. 24. 12:35
 59/65 anonim ***** válasza:
96%
na brávó ! Jól le lettem pontozva, aztán még is igazam lett, csak a szexről szólt az egész.
2009. ápr. 24. 12:41
 60/65 anonim ***** válasza:
76%
Ba.sszus, nem múlik el soha. Mennyire gáz! Szexhiány? Könyörgöm, van pl. orális szex is, ezért máshoz menni???? Baromi gáz, ne bízz benne, az ilyen ember egy farok!!!! Amúgy: OLVASOD CSERNUST???? ÉS?????
2009. ápr. 24. 20:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!