Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit csinálnátok a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés

Pár hónapja furcsa érzésem van a férjemmel kapcsolatban, mégpedig, hogy megcsal. De nagyon nem is gondoltam bele, merthogy 2 hónapja született meg a második gyermekünk, gondoltam csak nem.

Ma internet-böngészés közepette találtam rá az új e-mail címére, és kitaláltam a jelszót is (szerencsére szegényem nem valami leleményes). Olyan leveleket találtam, amiben találkozót kér egy nőtől (akitől már rengeteg meztelen fotót kapott és küldött is), hogy mikor lehet már sz.x..-ni. Ma du. 6 körül ér haza, mit mondjak neki, mit tegyek? Teljesen össze vagyok törve. Segítsetek, kérlek!!!

2009. ápr. 22. 13:58
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
100%

Én egy percet nem haboznék, ha hazajönne egyből leültetném. Megkérdezném mi ez? Mi a problémája velem , a házasságunkkal, mire kell neki a nő?

Ha hebeg-habog mehet a levesbe. És azon gondolkodnék két gyerekkel (nekem is ennyi van) hogy oldom meg egyedül az életem.

Mire várnál? Én speciel azt alig bírnám kivárni míg hazaér, mielőtt tiszta vizet kell önteni a pohárba...

2009. ápr. 22. 16:50
 32/65 anonim ***** válasza:
82%
16.37 - ez se rossz ötlet!
2009. ápr. 22. 16:54
 33/65 anonim ***** válasza:
87%

Hát nagyon sajnálom, nagyon szomorú, hogy két (gondolom) egészséges és gyönyörű gyerekkel adományoztad meg, és ez a hála.

És a második pici most született, nemrég, ez olyan kiábrándító megint a pasik részéről, a férjed valószínűleg a férfiak szégyene táborába tartozik.

Szerintem semmi képpen ne maradj mellette, erre nincs mentség, amit tett.

És könyörögve kérlek, ne ess abba a hibába, hogy a gyerekek miatt vele maradsz és megbocsátasz neki.

Sem neked nem lesz jobb, sem a gyerekeidnek.

Sőt, pont, hogy rosszabb lesz.

Te megérdemelsz egy jó férjet, ők pedig egy jó apát.

De ha nem is találsz egy másik férfit egy ideig, és egyedül neveled őket, persze családi, rokoni, baráti, szomszédi segítséggel, az is 100X jobb, mint egy ilyen apa mellett felnőni.

Ha van benne gerinc, akkor ő fog elmenni, és támogatni anyagilag.

Ha nincs, szerintem vidd a bíróság elé az ügyet!!

Ne hagyd magad, mert örök életedre bánni fogod!!!!!!!!

Egy életed van, és azt ne rontsd el egy ilyen alak miatt!!

Nagyon szorítok nektek!!!

2009. ápr. 22. 17:01
 34/65 anonim ***** válasza:
79%

Hát ez őrület, mi van, nem kell a CSernus könyv, ha már mindenki erről beszél ebben a topikban? Az ember segíteni akar, erre lepontozzák.

Ismételten puszi a lepontozóknak, aki örül neki illetve ennek az oldalnak, annak meg jó olvasgatást. És ha 500szor lepontoznak, 501-szer is elmondom, hogy a nők tanulják meg a "nehogymár" kifejezést!!!!

Hypathia

2009. ápr. 22. 17:01
 35/65 anonim ***** válasza:
91%
Drága Hypathia minket folyton lepontoznak /mint a 17 éves lány ügyében/, de nem baj. Jó szórakozást!
2009. ápr. 22. 17:12
 36/65 anonim ***** válasza:
89%
Oké, hogy hagyja el azonnal, meg álljon a sarkára, de mégis az a nyanvadék a gyerekek apukája. Én még egy esélyt adnék neki, csak a gyerekek miatt, persze ha úgy viselkedik, hogy van értelme. Számomra nagyon fontos a család, bár apucinak ezek szerint annyira nem. Csak okosan, ne fejjel a falnak!
2009. ápr. 22. 17:47
 37/65 anonim ***** válasza:
90%

Egyetértek, talán más megítélés alá esik, ha kiderül, nem gondolta a pasi komolyan, hogy szexelni akar ezzel a nővel. Bár ezt honnan lehet megtudni, sehonnan. Max. ha a Kérdező vár, és lesi a maileket, hogy megbeszélnek-e konkrét időpontot, és arra az időre apuka kimenti-e magát otthonról. Ha őt kérdezi, úgyis azt fogja mondani, hogy "áh én csak úgy írogattam" vagy ilyesmit.

De még ha csak leveleznek ilyen céllal, az is roppant megalázó egy nőnek, aki most hordta ki, szülte meg, és felteszem, gondozza most egyedül ennek az embernek a gyerekét. ...Fogadok, a pasi semmiből nem veszi ki a részét, ismerjük a típust. Jól írta a 13 éves csajszi :) - tényleg úgy megy ez ilyeneknél, hogy szerintük az alap és természetes, mintegy jogos juttatás, csak mert férfiak, hogy a "zasszony" egyedül mos-főz-takarít-gyereket nevel, ők meg egy dolog, hogy nem segítenek, de még meg is csalják a felségüket, mert még ez is kijár nekik. Hát én erre azt mondom, finoman és nőiesen, hogy a lóf..t.

Hypathia

2009. ápr. 22. 17:58
 38/65 anonim ***** válasza:
91%
Hasonló szituban voltam én is. Alig bírtam magammal, de nem árultam el, hogy mit tudtam meg róla. "Összehoztam" vele egy randit. Rendesen besétált a csapdámba. Próbált fogadkozni, ígérgetni, de pontot tettem a kapcsolatunk végére.
2009. ápr. 22. 19:28
 39/65 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező, majd kérlek írd meg, végül is mi lett, ha olyan idegállapotban leszel. Köszi.
2009. ápr. 22. 19:33
 40/65 anonim ***** válasza:
100%

Olyat mar en is hallottam, hogy az apuka egy ribivel talalkozott, szinhazba mentek. A feleseg megtudta ezt, es elment o is a szinhazba, kileste a "part" es a szunetben bemutatkozott a ribinek, hogy Nagy Peterne vagyok!

A ribi nem tudott arrol, hogy a ffi-nek felesege, csaladja van, kicsit osszeesett a meglepettsegtol!:)

Igy higgyunk a ffiaknak!

2009. ápr. 22. 19:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!