Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok a helyemben?
Figyelt kérdés
Pár hónapja furcsa érzésem van a férjemmel kapcsolatban, mégpedig, hogy megcsal. De nagyon nem is gondoltam bele, merthogy 2 hónapja született meg a második gyermekünk, gondoltam csak nem.
Ma internet-böngészés közepette találtam rá az új e-mail címére, és kitaláltam a jelszót is (szerencsére szegényem nem valami leleményes). Olyan leveleket találtam, amiben találkozót kér egy nőtől (akitől már rengeteg meztelen fotót kapott és küldött is), hogy mikor lehet már sz.x..-ni. Ma du. 6 körül ér haza, mit mondjak neki, mit tegyek? Teljesen össze vagyok törve. Segítsetek, kérlek!!!
Ültesd le az e-mailje elé, és kérdezd meg, mi ez az egész. Ha hebeg-habog, hazudik, vagy bevallja, rakd ki a lakásból. És nagyon ajánlom, hogy még ma vedd meg Csernusnak "A nő". c. könyvét! A végére tudni fogod, mit tegyél. Ha bírod, a könyvvel kezdd, és várj pár napot, majd újra nézd meg a maileket, és akkor jöhet a szembesítés. Állj a sarkadra, s ne légy megalkuvó!!! Szorítok!!!
2009. ápr. 22. 14:02
2/65 anonim válasza:
Megkerdeznem tole, hogy megcsalt-e? Persze azt valaszolja majd, hogy NEM. Erre megmondanam, hogy jobb ha oszinte lesz, es elmondja, mert bizonyitekok is allnak a rendelkezesemre, ugyhogy ne kamuzzon...ezutan adnek neki egy pofot(amit amugy meg sosem adtam ferfinak) es megmondanam, hogy fel is ut, le is ut.
aztan par hetet, honapot varnek jova akarja-e tenni, mennyire gondolja komolyan a megbocsajtast, mennyire banja(vagy banja-e egyaltalan) es ha nagyon szeretnem latnam, hogy szenved adnek neki egy utolso eselyt, de megmondanam, hogy a bizalmamat mar eljatszodta.
2009. ápr. 22. 14:04
3/65 anonim válasza:
Kérdezz rá először az érzéseire és mondd el, hogy te hogyan érzed utóbb a kettőtök kapcsolatát.Ezután kérdezd meg tőle, hogy nincs e valakije, majd körülírva utalj a kérdéseiddel arra, hogy esetleg nincs e valaki más nő az életében akár munkahelyen, vagy egy internetes szerelem?És ha ezek után is tagad mindent állítsd kész tények elé.
De az is egy jó gondolat, hogy kivárod mi fog történni és titokban tovább olvasgatod a leveleit és mondjuk megjelensz a következő ilyen megbeszélt találkozón.Viszont az tény, hogy ezt én sem tudnám higgadtan végigcsinálni a te jelenlegi helyzetedben. Más ötletem nincs.Ha még menthető, ami menthető, akkor csak beszélni,beszélni és beszélni.Patáliát kár csapnod, mert azzal csak a másik nőhöz üldözöd.
2009. ápr. 22. 14:09
4/65 anonim válasza:
Szerintem nem jó a körülírósdi-ráutalósdi. Nem egyenes beszéd, nem vezet sehova, és bizonytalanságot sugároz a nőből. Mivel már TUDJA, hogy megcsalta vagy arra készül, valójában nincs is kérdés, max. annyi, hogy "Tudom, mi van. Mit tudsz mondani?"
2009. ápr. 22. 14:20
5/65 anonim válasza:
Én is nagyon nagyon ajánlom neked a Csernus Nő c. könyvét,de ha nem bírod ki addig amig elolvasod, akkor kérdezd meg tőle őszintén, h mi a helyzet,bár sajnos ezt nem lehet semmivel kimagyarázni és ebből sehogy sem tud jól kijönni.Szóval én a helyedben kihajítanám és a könyv is ezt fogja ajánlani.Nehéz lesz,de jobban fogod érezni magad egy idő után, h nem maradtál egy ilyen hazug szemétláda mellett.
2009. ápr. 22. 14:21
6/65 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek a válaszokat. Legszívesebben már most összecsomagolnáma cuccait és húzhat a nőcskéjéhez. Csak hogy itt van a két gyerek. Persze nem lehet beléjük kapaszkodni, ezért nem tudom, mi tévő legyek. Mindenestre pár napig biztos nem szeretném látni, úgyhogy nem is fog itthon aludni, aztán majd meglátom, hogy tényleg megbánta-e. De mit csináljak a bennem lévő tüskével??? Mindenről ez fog eszembe jutni, pláne, ha a gép előtt ül.
2009. ápr. 22. 14:22
7/65 A kérdező kommentje:
És még közös házat akartunk venni... Háááát!!! Még jó hogy nem mentem bele. Áldom a HETEDIK ÉRZÉKEMET!!!
2009. ápr. 22. 14:23
8/65 anonim válasza:
Én a helyedben ma még nem kérdeznék rá, tudom, hogy nehéz, én is biztos kivágnám. Olvasd el a könyvet, utánna könnyebb lesz. Szorítok
2009. ápr. 22. 14:26
9/65 anonim válasza:
Higgy nekem! Ha most nem lesz otthon, temetkezz bele a könyvbe, és aztán hajrá! Légy bátor, jogod van a boldogsághoz, és a gyerekeknek is egy kiegyensúlyozott anyához! Egyelőre nem kell végletekben gondolkodnod, hogy akkor vége örökre, de cselekedned kell. Neked boldognak kell lenned, Önmagad és a gyermekeid miatt is!
2009. ápr. 22. 14:29
10/65 A kérdező kommentje:
Sokan ajánlottátok Csernus NŐ című könyvét. Meg fogom venni, de várni nem bírok, amíg elolvasom. Nagyvonalakban nem lehetne leírni? Tudom nehéz kérés.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!