Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8 év után kisbaba vagy ÉN?
A párommal 8 éve vagyunk együtt és nem vagyunk házasok, de ide tartottam megfelelőnek feltenni a kérdést.Amikor összejöttünk, már régóta ismertük egymást és tudtuk,hogy egyikönk sem akar gyereket soha.28éves lány vagyok a párom 36 éves.Most jött rá , hogy ő gyereket akar pár éven belül!
Én nem akarok.Mit tegyek?Szeretjük egymást , de ÉN NEM AKAROK gyereket.8 év után most mire számítsak?Szerintetek kidob majd ez miatt?Volt már így valaki?Mi a helyes megoldás?A kérdésem lehet hogy szarul fogalmaztam meg, de remélem itt már megértettétek mi a gondom!Ha a párom mindenáron gyereket akar akkor természetesen elengedem, hoyg találjon valakit aki szül neki.Nem állok a boldogsága útjába, ha én nem tudom teljesíteni a vágyát.Mi szokott iylenkor történni?Segítsen valaki!(Engem viszont a kisbabára senki ne próbáljon rábeszélni ezt most kérem!)
szakítsatok mielőbb. ha ő szeretne babát te meg nem akkor ne húzzátok egymás idejét,hagyd h megtalálja azt a nőt,aki szül neki.
ez így egyikőtöknek sem jó. te mint írtad,nem engedsz,és ha ő viszont igen,abból később lehet gond,elmérgesedhet a kapcsolat
Nem olvasta végig minden kérdését.
De nmért enm fogadtok örökve egy 4-5éves kisgyereket, akkor neked is kiesni az a 2év, és a terhesség.
68%, sajnállak.
Én őszintén szólva nem adnám nekik a szülés csodáját, csak lehetővé tenném, hogy ők is átéljék. De nem fosztanám meg ettől magam.
A hozzáállásod ijesztő. Hány éves vagy, 12?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!