Egy kisbaba "irigyelhető"?
Nem találok rá jobb szót, mint hogy irigyelhető...
A történet: az egyik barátnőm 3 napja szült. Már az egész terhességét irigykedve figyeltem, mert én is nagyon szeretnék babát, de nem találkoztam még olyannal akivel érdemes lenne. Ő összejött egy nála 13 évvel idősebb férfival. Ma néztem meg a babát, és összeszorult a szívem, hogy mi lesz ha én nem találkozom olyannal akivel családot alapíthatok. Nagyon rosszul érintett, és bár szeretem a barátnőmet, de mégis irigy vagyok... Persze nem mutatom ki, de legbelül szomorú vagyok. Mással is volt már ilyen, vagy én vagyok defektes? :S
Csak te vagy ien igen. Nekem 40évesen se kéne gyerek.
18/F
Szerintem ez természetes. Benned is felébredt az anyai ösztön.. De bőven ráérsz még a szülésre. Majd ha a körülmények megfelelőek lesznek, és megtalálod a tökéletes apát hozzá:)
És ettől nem vagy rossz barátnő, szerintem nem lenne oka sértődésre, ha a fülébe jutna.
Köszi a válaszokat.
Így jobban belegondolva lehet, hogy ő is "megirigyelte", mert mikor a nővére bejelentette, hogy babát vár, pár hónappal később ő is terhes lett. Így lett a babáik között 4 hónap korkülönbség.
Én is így vagyok pld. azokkal akiknek nemrégiben volt az eljegyzésük, esküvőjük...annyira vágyom rá...a kisbabákról nem is beszélve...
Nálam még várat van másfél évem az egyetemből...:-S
Velem is történt már hasonló eset.
Nyugi semmigond nincs veled.
Szerintem ez az élet velejárója, vágysz babára ami a világ legtermészetesebb dolga.
Bár olyan embernek nem érdemes szülni aki nem érdemli meg.
És kívánom hogy megtaláld a párod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!