Egy kisbaba "irigyelhető"?
Nem találok rá jobb szót, mint hogy irigyelhető...
A történet: az egyik barátnőm 3 napja szült. Már az egész terhességét irigykedve figyeltem, mert én is nagyon szeretnék babát, de nem találkoztam még olyannal akivel érdemes lenne. Ő összejött egy nála 13 évvel idősebb férfival. Ma néztem meg a babát, és összeszorult a szívem, hogy mi lesz ha én nem találkozom olyannal akivel családot alapíthatok. Nagyon rosszul érintett, és bár szeretem a barátnőmet, de mégis irigy vagyok... Persze nem mutatom ki, de legbelül szomorú vagyok. Mással is volt már ilyen, vagy én vagyok defektes? :S
Azt legelejtettem hogy 22/L...
22:39-as voltam
Én is könnyes szemmel nézem Facebookon volt osztálytársnőim esküvős meg babás képeit. Én meg épp ott állok, hogy kiléptem egy 4 éve tartó kapcsolatból, most kezdhetek midnent előről, szóval még nagyon messze van a baba nekem. Pedig úgy szeretnék már családot, biztonságot.
Teljesen természetesek az érzéseid.
Kitartást, 23/L
Nyugi nem vagy egyedül.Én is teljesen ebbe a helyzetbe vagyok,hiába vagyok fiatal(21).
Már több barátnőmnek született gyereke(én meg mikor megyek látogatóba babázni,néha olyan rosszul érzem magam,mert már én is úgy szereték ,meg épp a napokba jegyezték el a régi legjobb barátnőmet is(9hónapja járnak),és olyan fura érzés volt.Mert én is tökre vágyom rá,és ilyenkor rosszul érzem magam,hogy én miért nem.
Nekem is 2és fél éves kapcsolatom van,és a párom folyton azzal jön,hogy majd mindent olyan 30körül,meg bőven ráérünk...mondjuk én magam szóba se hozom a témát.Tudom,hogy ő az a ráérős tipus én meg nem akarnék soha erőszakoskodni ilyen téren.Szóval persze örülök nagyon a boldogságuknak,de azért egy titkos féltékenység van bennem.
De sebaj csajok,ami késik,nem múlik,higyjétek el eljön majd a mi időnk is!! =)
FEne tudja, nekem nő létemre soha nem voltak ilyen vágyaim - gyereket szeretnék, de úgy vagyok vele, hogy majd később, most még élvezem, hogy csak magamról kell gondoskodnom. Esküvő lesz, de a párom ötlete volt - én rövid és velős ceremóniát szerettem volna - ebben partner volt, így 10 perc lesz.
Viszont kutyát nagyon szerettem volna, mindig is volt, a parkokban csorgattam a nyálam a labdázó, nyargaló blökikre. Nemrég kaptam egyet, most vidáman labdázok vele - és kevésbé vidáman sétáltatom hajnali 6-kor, kávé előtt :)
Barátnőm tegnap tesztelt pozitívat. Nagyon örülök neki, mert tudom, hogy nagyon akarták, de ugyanakkor irigylem is, mert nekem még nem jött össze.
28 évesek vagyunk mindketten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!