Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8 év után kisbaba vagy ÉN?
A párommal 8 éve vagyunk együtt és nem vagyunk házasok, de ide tartottam megfelelőnek feltenni a kérdést.Amikor összejöttünk, már régóta ismertük egymást és tudtuk,hogy egyikönk sem akar gyereket soha.28éves lány vagyok a párom 36 éves.Most jött rá , hogy ő gyereket akar pár éven belül!
Én nem akarok.Mit tegyek?Szeretjük egymást , de ÉN NEM AKAROK gyereket.8 év után most mire számítsak?Szerintetek kidob majd ez miatt?Volt már így valaki?Mi a helyes megoldás?A kérdésem lehet hogy szarul fogalmaztam meg, de remélem itt már megértettétek mi a gondom!Ha a párom mindenáron gyereket akar akkor természetesen elengedem, hoyg találjon valakit aki szül neki.Nem állok a boldogsága útjába, ha én nem tudom teljesíteni a vágyát.Mi szokott iylenkor történni?Segítsen valaki!(Engem viszont a kisbabára senki ne próbáljon rábeszélni ezt most kérem!)
"En 2009.01.22.en 02.07.perckor valtam edesanyava,nagyon fajdalmas,de igazan csodalatos erzes volt,azota mar van egy kis totyogo,csicsergo kismadaram es rajottem,hogy ettol szebb,tisztabb erzes nincs is a vilagon!!!"
Ezt most találtam azt hiszem ez sok mindent leír.
Vagy hallgasd meg ezt! :-)
http://www.youtube.com/watch?v=aEKMrwl-D70
Milyen volt anyukád, a vele valós viszonyod etc.?
Biztos, hogy nem fog a te véleményed változni?
Egyáltalán miért nem akarsz?
Én elhagynálak.
Szia!
Ne haragudj, de szerintem Te még mindig úgy gondolkodsz, mint egy kamasz. Ráadásul irigy is vagy és egyáltalán nem feláldozó típus. Az ilyen tényleg ne szüljön gyereket. Én egyáltalán nem akarlak rábeszélni a gyerekre, Isten ments! Meg kell értened, hogy a párod gondolkozik egészségesen és el kell őt engedned. A gyerek az élet egyetlen értelme. És ha Te nem mersz/akarsz kisbabát világra hozni és felnevelni 2 éves koráig, én kérlek meg rá, hogy béranyaságon meg egyéb kiskapuk ne is jussanak eszedbe. Nem lenne belőled jó anya, csak a gyerek sínylené meg. Egy gyereket szívből kell akarni. Épeszű embernek eszébe nem jutna az, hogy nem akar gyereket, mert akkor a párja már a gyerekét fogja jobban szeretni. Abszurd az egész. Tegyél jót a pároddal és szakítsatok. Bocs a kemény szavakért.
Kedves előző, elég szelektíven olvasol:
"Amikor összejöttünk, már régóta ismertük egymást és tudtuk,hogy egyikönk sem akar gyereket soha."
Kedves előző, elég szelektíven olvasol:
"Amikor összejöttünk, már régóta ismertük egymást és tudtuk,hogy egyikönk sem akar gyereket soha."
Soha ,és most meg akar,na ennyit erről.
Ha én egyszer át mondok(soha) az 8 év múlva is á lesz,nem D meg F...
Kedves utolsó, meg ne haragudj, de én ezt egyszerűen nem hiszem:)
Tudod az ember változi, amire 8 évvel ezelőtt á-t mondott, mert a hideg rázta tőle, az most lehet vonzó a szemében.
Ugyanis nem arról van szó, hogy pl. sose ölök embert:) Ez kicsit más kategória, gondolkozhatnál te is.
A gyerekvállalás amúgy se az a kategória, amikor az ember biztosat mondhat, mert a hormonok akár egyik napról a másikra is megváltoztathatják a hozzáállást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!