Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha a férjeteket elcsábítaná egy nő, miközben te a 3 kisgyerekkel lehetetlen helyzetbe kerülnél?
Én helyedben pedig elválnék,mert én is jégkorszakban éltem szüleim melett,és lehet hogy látzsatbvan együt volt a család,de én 7 évesen is tudtam hogy hazugság minden,mondjuk nálunk durva dolgok is voltak otthon(nem oknélkül foglalkozom munkám során bántalmazott gyerekekkel)Nem lehet,hogy ez inkább bosszú a részedről?Mi lezs ha ujra félre néz elengednéd?És ha te érzel majd valaki iránt mást,mert ez is benne van a pakliban,akkor megcsalnád?
Ezeken gondolkozz el,gyerek miatt látszatból fenntartani ideig óráig lehet egy kapcsolatot házasságot,de ha nincs szex szerelem,szeretet érzelem ,tisztelet bizalom:semmi akkor az csak idő kérdése hogy valaki menekülni akarjon kifelé...Munkám során nagyon sok ilyet látok...Az öngyikosság pedig sosem megoldás,kérlek arra soha többé ne gondolj,főleg ne egy férfi miatt,hisz ott vannak neked a gyerekek rájuk gondolj...Miattuk lépnék ki én a helyedben,ne azt a példát lássák,hogy a házasság,boldogtalanság és hazugság...
28N
Hagyjuk már ezt a dumát, hoyg menj el fodrászhoz, meg kozmetikushoz és vegyél új ruhát. Gondolom a gyerektelenek beindultak. Van fogalma annak arról mit jelent 3 kisgyerek? Bár nem tudom hány évesek, nekem vagy egy 2,5 éves és egy 8 hónapos. Energikus vagyok, de estére én is kikészülök.
A kérdező férje egy gyenge jellemű kisp*cs.
Szerintem engedd el és fizesse csak szépen a gyerektartást. Aztán ha te is elmégy dolgozni remélhetőleg könyebb lesz. Majd ha nagyobbak lesznek járatod zenére meg amire akarod vagy akarnak. Nehogy visszaengedj egy ilyen majmot, legyen tartásod.
Én utoljára még tuti a farkára lépnék és hátralökném a nyomrultat, a libára meg én is ráhajtanél...autóval :)
20:34! Legalább annyi van benne, hogy bánja. Ha nem is maradtok együtt, mégsem akkora a csalódás benne, mint nálunk. Nekem, mikor megkérdeztem, hogy fogok egyedül 2 helyett mindent biztosítani a gyerekeknek,nagyjából az a válasz, hogy hagyjam békén, ez az én dolgom. Még ma elmegy, ha nem hagyom. Amúgy meg max 1 évig itt is ott is van, ez az idő arra, hogy megoldjam a további életemet. (Ugye, az én "kedvesem" nyert?:)) Öngyilkosság??? Hát szerintem az a gyerekek miatt kizárt, csak bele kell gondolni, mit szólnának... Na meg az "apjuk" nevelné őket? Hát nálunk ez igazán gonoszság lenne.( Egyébként a kicsi még nincs 2, a legnagyobb 7 lesz idén,még jó ideig nem hagyhatom őket egyedül, max. 2-3 percre.)
Köszönöm a válaszokat.
Szerintem kulon kellene azt valasztani mar vegre, hogy valaki hibat kovet el es ezert a ferje megcsalja meg azt hogy ezert a ferje elhagyja, mert mas a ketto. Mondjuk 3 gyerek mellett mar tenyleg mas. OK, ha nem is erti ezt meg a ferfi, basszus, elobb mondja azt, hogy "legyszives valtoztass ezen es ezen, meg kell ezt beszelnunk". Ha pedig nem megy, akkor mondja azt, hogy "valni akarok, mert ez es ez nem tetszik, pedig mar megbeszeltuk...". Ebben az egeszben az az aljas, hogy a ferfi ahelyett, hogy elvalt volna es probalta volna a problemakat megoldani, szeretot kezdett tartani hazas, csalados emberkent es ezzel alazta meg a feleseget. Tisztessegesen is le lehetett volna ezt rendezni, de ez attol messze all. Es ez a ferfi sara teljes mertekben, nem pedig a felesege. A masik meg az, hogy megcsinalt 3 gyereket, de nem tudta felnott emberkent felmerni, hogy ez mit is jelent es most a felelosseg elol menekul, hogy szingli kis gyermektelen eletet elhesse szeretoktol tarkitva. Szerintem van kulonbseg akozott, hogy valaki probalja megoldani a problemait es ha nem is megy, elvalik normalisan. De nem igy...meg azt sem mondhatja senki, hogy biztos, becsuszott a gyerek es ezert kenyszeritve erezte magat a hazassagra, mert 3 gyerek nem csuszik be. Nyilvan akarta oket, tehat felelotlen volt es egyre inkabb az lesz a tettei altal.
En a kerdezo leirasabol arra kovetkeztetek, hogy sokkolta a 3 gyerek koruli teendok sokasaga es elsosorban ettol menekul, hogy felszabadultan elhessen.
Nem ertem meg, aki azt irta, hogy hol problema ez. Azert 3 gyereket nevelni nem egyszeru es itt nem elsosorban az anyagiakra kellene gondolni, hogy majd anyuka megkapja a gyerekekre a gyerektartast, mert ez ennel joval bonyolultabb a gyakorlatban. 3 gyerekkel a ferfi jol elintezte azt is, hogy ez a no ne tudjon jo par evig part talalni...legalabbis 3 pici gyerek mellett erre az eselye kb. 1% es akkor nagyon optimista voltam. Szoval mas a szituaciojuk. A ferfi elvalik, neki lehet akarkije, de a no meg majd egyedul nevelheti a gyerekeket. A ferfit nem is erdeklik a sajat gyerekei, a gyerekek is serulni fognak, hisz nem lesz apjuk. Errol tudnek meselni, a ferjem is apa nelkul nott fel. Persze, hogy egesz eletukre ki fog hatni valamilyen szinten.
Szoval ez a pasas sok ember eletet jol elintezte es tenyleg nem az a legrosszabb, hogy el akar valni, hanem a korites, ahogy ezt intezte - masok erzelmeit teljesen figyelmen kivul hagyvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!