Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha a férjeteket elcsábítaná egy nő, miközben te a 3 kisgyerekkel lehetetlen helyzetbe kerülnél?
Beszéltem már a nagyszülőkkel, ígértek segítséget, de ők is messze laknak. A saját szüleim meg akkor beszélnek velem, ha telefonálok nekik. Amikor elmondtam nekik, mi történt, utána 2 hétig rendszeresen hívtak/v. hívtam őket, mára nem olyan érdekes,nem hívnak, el is felejtették a lányom 5. szülinapját...Mint eddig is, rsz-esen. Anyagilag megleszünk, legalábbis ételre jut, de ahhoz itt kell maradnom. (mondjuk hová mennék, albérletbe a szüleim mellé? Rájuk annyira nem számíthatok)Fizeti a gyerektartást, ezzel nem lesz probléma, de lehet, hogy naív vagyok. Az új nőnek meg van mindene, ami kell, a fizetés fele elég lesz rezsihozzájáruláshoz, még egy kis zsebpénz is marad. A fő probléma az egyedüllét, amit én nem tudom, hogy lehet bírni, meg a gyerekek, akik szeretik az apjukat. És nekik nagyon sok mindenről le kell mondaniuk.(mennyit ígértük, jövőre már megyünk a tengerpartra, ugy de jó lesz?Megyünk Erdélybe, kirándulni erre-arra, csak legyen egy autónk- persze ez sem lesz már) Az is a jövőre volt ütemezve (mert hogy csak ösztöndíjat kapott sokáig a férjem, de, mondta, ha meglesz, sokat fog keresni, pillanatok alatt összegyűlik), hogy gyűjtünk nekik pénzt, hogy legyen miből életet kezdeni, mi sem jutottunk volna semmire a szülők segítsége nélkül, na erről is letehetnek. Letehetnek a különórákról, sportról is, legalábbis 11-12 éves korukig. Nagyon bánt.
Szólnia kellett volna, ha vmi nem jó. Én kérdeztem, de azt mondta, semmi baj, csak a sok munka, fáradt.
Azért remélem, nem ismerhettek meg a kékfényen keresztül.:)
Még nem írtam neked, az előzőeket sem olvastam el, nem tudom milyen előzmények voltak. Szerintem a nővel ne foglalkozz, ne beszélj vele, nézd levegőnek, de megértem hogy nagyon nagyon bánt, hogy a világon van!
Nem vagyok a helyedben, és ha a helyedben lennék nem tudom, hogy tudnék uralkodni magamon :( De azt tudom neked tanácsolni kívülállóként, hogy szerezd vissza a férjed, ha sikerül, meg fogja neked köszönni, hogy kitartottál mellette, és hogy megmentetted a házasságotokat amikor ő gyenge volt. Legyél csinos, ápolt, mindig legyen jó a hajad, kis smink, kis parfűm, mindenhol szépen epilálva, adj magadra! Ezt muszáj megoldani három gyerek és háztartás mellett is, hidd el, ez most nagyon fontos! Az én férjem néha még a mackónadrág, vagy a nem éppen szexi bugyi miatt is rámszól, vagy amiatt, hogy miért nem teszek magamra egy kis sminket, legyek nő! És igaza van! Nem szabad ezeket elhanyagolni, mert annak a másik nőnek minderre rengeteg ideje van, és hidd el fordít is rá időt, hogy csábító legyen.
A férjednek, ha rád néz, azt kell látnia, hogy te ugyanaz a helyes csaj vagy akibe annak idején beleszeretett, aki őt három gyerekkel ajándékozta meg. Az ápolt kinézeten kívül fontos még, hogy kedves legyél, nőies, a beszédedben is, a viselkedésedben is.
Szorítok neked.
Nem kell csábitónő oda ahol a férj már el akar csábúlni,keres az partnert hozzá bárhol...
Szerinetem ne alázd meg még jobban magadat,engedd el,ha menni akar,neked se jó ha ott van,és várja,hogy mehessen a nőhőz félórára ,tízpercre,lesi a telefont folyton,szexel veled közbe őrá gondol stb...
tegnap 21:50
Hülyeséget irsz. Megnéznélek én téged, az első gyerekeddel a karodban, akinek főleg az első időkben még nem tudod rendesen odatenni a pelit, hogy ne mozduljon el, és pisis-kakis leszel időnként. Jah, és még a melledből is csorog a tejecske, nekem is folyton csöpögött, hiába fejtem le állandóan. És nem birtam sokáig a szoptatós melltartót sem.Utcán muszályból elviseltem, de otthon, amint lehetett téptem le magamról. 2-3 "alvásokkal" tsrkitott pár hónapos virrasztásom alatt eszembe sem jutott, hogy hogy nézek ki. Letojtam én a sminket, és a fordász is tönkremehetett volna tőlem. Megfürödtem, hajat mostam, és sokszor bizony annak is örültem, hogy azt nem felejtettem el. :)))) Még jó, hogy nem sokáig tartott. Aztán alig 6 hónapos volt a "nagy", mikor becsúszott a kicsi. Ha már igy alakult, legyen. Megtartottuk. Imádom mindkét gyermekem, és a férjem is, és viszont. De ettől függetlenül való igaz, hogy nem érdekelt magamon semmi az első évben. De azért levágtam volna a férjem plöm-plömjét, ha meg mert volna csalni, és díszdobozban küldtem volna el az aktuális kedvesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!