Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha a férjeteket elcsábítaná egy nő, miközben te a 3 kisgyerekkel lehetetlen helyzetbe kerülnél?
Tényleg jó nagy szemétláda a férjed.. de sajnos te nem tudsz helyette dönteni, és nem tudod visszafordítani amit elkövetett ellenetek.
Szerintem ő már nem szeret téged, és ha kényszerből együtt maradnátok, abban sem lenne köszönet, hiszen folyamatosan csalna a hátad mögött.
Bár a helyedben én is azon fantáziálnék, hogy hogyan verjem laposra a férjemet és a szeretőjét egy palacsintasütővel, ezzel nem segítesz magadon. Próbáld meg elfogadni a helyzetet, mást nem tehetsz. Egyébként véleményem szerint nem vagy hibás a történtekért, a férjednek azért van szája, hogy szóljon, ha valami nem tetszik neki a házasságban, valamint a 3 gyerek is közös, nem csak a te felelősséged, hogy el legyenek látva.. Ha zavarta, hogy hullafáradtan esel az ágyba, talán vállalhatott volna némi házimunkát ahelyett, hogy a neten levelezget más nőkkel. Nem csak a nőnek kell nézni a férfi igényeit, hogy milyen nőt szeretnek maguk mellett az ágyban, hanem a nő szükségleteire is figyelnie kellene a férfinak..
A legjobb megoldás szerintem az lenne, ha leülnél a férjeddel megbeszélni a dolgokat. Közölhetnéd, hogy bár egyáltalán nem örülsz a fejleményeknek, nem állsz az útjukba, és te már nem akarsz vele együtt élni. Azzal viszont legyen tisztában, hogy a gyerekeinek szüksége van rá, nem te vállaltad őket egyedül, és ha most elmegy, te lehetetlen helyzetbe kerülsz velük.. Mivel segítséged sincs, és ő is elmegy nagyon messzire, igenis segítsen megoldani a problémát, legalább addig ameddig vissza nem tudsz menni dolgozni.
Nem ismerem pontosan, milyen helyzetben vagytok, de talán ilyen szélsőséges körülmények mellett talán többel is támogathatná a gyermekeit, mint amit a törvény kötelezően előír..
Ezeket a válaszokat már köszönöm. Férjem nem akar már velem maradni, de ha kérdem miért, nem válaszol. Jól lehet velem együtt lakni, szép vagyok, okos, de kösz, neki más kell. Ő szerelmes, ez itt neki nem kell.És a "legszebb" ok: nem gondolta, hogy ennyi gond ennyi gyerek.
Egyedül biztos jobban megy majd, nem értem, hogy lehet valaki ilyen. Ötlet, megoldás erre jó nincs, én már 3 hónapja ezzel kelek, ezzel fekszek, de nem tudom, hogy lesz.
Higgyétek el, nem volt a homlokára írva: itt fogom hagyni a családomat Nem csak én, de a saját szülei is értetlenül állnak a helyzet előtt. Azt gondoltuk, majd észhez tér. Aztán be kell látni, nem, ez a valóság. Nem tudom, mit tegyek, gondolom a remotiv extra ezen már nem segít.:(
Nem csak azok a házasságok mehetnek tönkre, amik nincs ló alapon köttetett. 33 éves nő vagyok, és a környezetemben rendkívül sok hasonló esetet látok. 25 évesen esküvőkre voltam hivatalos, most meg...
Kedves Kérdező! Visszavonom, amiket eddig írkáltam. Az azóta írt hozzászólásaid alapján tényleg lehetetlen helyzetbe hozott a férjed. És az, hogy nem gondolta, hogy ennyi gonddal járnak a gyerekek... Hát ennél a mondatnál kellett volna, hogy lesorvadjon a férfiassága!!!
Elhiszem, hogy most nagyon nehéz, de ha ő ilyen, akkor jobb is, ha lelép, mert megkeserítené az életeteket. Egyáltalán nem szereti a gyerekeiteket, ha képes így nyilatkozni, és képes 300 km-re elköltözni, elvágva minden szálat... Egy szemét alak!
Nem tudsz beköltözni városba? Szüleid nem tudnak segíteni? A gyerekek milyen idősek? Oviba, iskolába járnak már? Mert akkor már kicsit könnyebb elhelyezkedni. Persze egyik munkahelyen sem nem szeretik a 3 gyermekes, egyedülálló anyákat... Úgyhogy reméljük, ha odakerül a dolog, akkor legalább az anyagi biztonságot hajlandó biztosítani nektek, ha már a szeretetből ennyire futotta.
A szeretőn való bosszúállásról ugyanaz a véleményem, hogy felesleges, nem kényszerítette a férjedet az ágyába, a férjednek a terhére vagytok a megnyilvánulásai alapján, tehát ha nem ezzel a lánnyal, majd lelépne mással. Ezen már nem tudsz változtatni.
Mar ne haragudj kerdezo, de nem veletlen, hogy ez a problema eloallt nalatok, mert ugy latszik, hogy te rosszul fogod ezt fel es talan a ferjed is ilyen dolog miatt partolt el toled - nagyon egyoldalu a leirasod, szoval ennyibol nem tudhatjuk, hogy mi is all a hatterben. Mindenhez ket ember kell. Amellett, hogy ez a no gonosz es nincs tekintettel rad es a csaladodra, a ferjed szerinted mi? Sirsz utana? O hagyott el, nem a no! O fogadott neked orok huseget, nem a no! O vallalt veled 3 gyereket, nem a no!
Akkor szerinted a te draga ferjed nem hibas? O a fobunos! Szerinted el lehet olyan embert csabitani, aki nem hagyja magat? Ha megbosszulod, segit valamit rajtad, a gyerekeiden? Most mar ebbol a helyzetbol kell a legjobbat kihozni, hogy a gyerekek a legkevesbe seruljenek. Ha csak a "haboruzast" latjak maguk korul, szerinted hogy fognak erezni? Tudom, hogy rossz neked most, de gondolj bele, hogy ki miatt van ez. Ez a no nem tudta volna tonkre tenni a csaladi eleteteket, ha a ferjed nem akarta volna ot. A ferjed csalt meg teged sajat akaratabol. Nem erdemli meg, hogy sirj utana, ezzel csak jobban a nohoz lokod.
Annó régen engem is legjobb barátnőmmel szarvaztak fel.
De én beláttam,hogy én is benne voltam nyakig a dologban,mert nem fiyeltem páromra,igazából észre se vettem,hogy van párom,mert csak az áv járt fejemben.Barátnőm meg nem csak széttette neki a lábát,sajnos érzelmileg hozzá jobban kötődni kezdett aztán én lettem a túlsúly...Persze én is tehettem volna csúnya dolgokat,keverhettem volna szart nekik,visszazsarolhattam volna magamhoz,lett volna mivel.De ha kényszerből maradt volna melettem ,és másra gondolt volna közbe,akkor nekem lett volna a legszarabb,aki menni akar inkább menjen,még csomagolni is segítek ha kell,de mégegyszer nem várom meg,hogy a saját párkapcsolatomban én legyek a pótkerék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!