Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Maradt valaki itt egyedül 2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maradt valaki itt egyedül 2 kisgyerekkel, mert az apjuk megcsalt Titeket? Túl lehet élni?

Figyelt kérdés

nálam ez a szitu. 6 éves, és 6 hóssal maradok egyedül. Én megyek a kégloből, mert az övé. Én veszek szülői segítséggel magunknak egy lakást.ŰTaktika a túl éléshez?? :(

3 éve van meg a nő,a kis kurv@ meg még többes számba nyilatkozik ha kérdezik(mármint ő meg az exem), de ide jár haza. Rettenetes!!!

2010. ápr. 9. 21:15
1 2
 1/18 anonim válasza:

Basszuskulcs... szegénykém! El sem tudom képzelni, milyen sz@r lehet most Neked. Amikor jött a második baba, még nem tudtál semmit?

Biztosan fogtok tudni venni másik lakást?

2010. ápr. 9. 21:26
 2/18 anonim válasza:
Te jó ég szegény:(! Most tudtad meg csak h 3 éve? Mért akart babát akkor a férjed?De egy szemét!!Ne hagyj neki láthatást SOHA!!!!
2010. ápr. 9. 21:35
 3/18 anonim válasza:
Az sajnos nem úgy működik, hogy nem adok neki láthatást.... az apának joga van látni a gyereket, bármennyire is mocsok módon viselkedett.
2010. ápr. 9. 21:37
 4/18 anonim válasza:
Túlélhető minden férfi, ne aggódj! :)))
2010. ápr. 9. 21:38
 5/18 anonim válasza:
De jó keveset is ki lehet szabni mivel van bizonyíték h megcsalta 3 éve!És úgy lett a 2.baba.
2010. ápr. 9. 21:38
 6/18 anonim válasza:
Milyen szemét pasik vannak.És még a házból is mehetsz?!Még az a szerencse, hogy szüleid segítenek.A kis nőci hogyan érezte magát amikor babát vártál?Nem volt lelkiismeret furdalása?Nő az ilyen?Gonosz leszek:Az élettől csak kap valaha egy nagy pofont.Remélem!
2010. ápr. 9. 21:41
 7/18 anonim válasza:
nagyon sajnallak,erot es kitartast kivanok neked es boldogsagot a tovabbiakban,tudom most erre gondolni sem tudsz de leszel te meg boldogabb ennel az allapotnal.legy eros a gyerekeid miatt!
2010. ápr. 9. 21:45
 8/18 anonim válasza:

Így van, az utolsónak igaza van. Minden zsák megtalálja a maga foltját, és Neked is megvan valahol a "foltod". És két gyerekkel is meg fogod találni azt a férfit, akit neked rendelt a kaporszakállú!

Nagyon sok erőt és minden jót kívánok nektek a következőkben!

2010. ápr. 9. 21:48
 9/18 anonim ***** válasza:

En a 3. babat varom es mar 8. honapos vagyok fel eve egyedül.Az exem kis tini majmokkal csalt meg.De tul fogom elni a gyerekek miatt es magam miatt is.Nem eri meg összezuhanni az ilyen pasik miatt,mert csak elveszitjuk a szep pillanatokat,amit a kicsik adnak nekünk.A szomorusag rajuk is atragadna.

"MINDEN ESÖ UTAN KISÜT A NAP!"

2010. ápr. 9. 21:56
 10/18 anonim ***** válasza:

Egyszerűen képtelen vagyok felfogni milyen nő az, aki képes szétzúzni egy családot, tönkre tenni egy másik nőt, illetve gyerekeket lelkileg, amikor ő is igazán áttudná élni mit is okoz. A mi családunkat ugyanez robbantotta szét, csak 25 év házasság után, én ezt most úgy írom mint "gyerek" szemlélő. Szerencsére még nincs veszve minden, apám vacillál, anyu pedig képtelen még kiadni az útját. Egy 3 gyerekes családanya mászott az életünkbe, fel nem foghatom... Soha, de soha nem lennék képes tönkre tenni egy kapcsolatot sem, nemhogy egy házasságot vagy egy gyerekes családot (illetve kettőt ha a sajátját is nézi). Bocsánat a kirohanásért, de kifordul a belem az ilyen emberektől!

Csak annyit tudok mondani, hogy próbálj valami olyan dolgot találni, amivel eltudod magadat foglalni, ne kerülj mókuskerékbe, mert abba belerokkansz! Keress egy sportot, egy klubbot, ahova szívesen eljárnál hetente 1-szer 2-szer, így kimozdulsz kicsit a gyerekek nélkül is, és van mibe menekülni. Biztos vagyok benne hogy a szüleid lehetőségükhöz mérten segíteni fognak téged! Ne zárkózz be, ha sírnod kell sírd ki magad, idővel tovább tudsz majd lépni! Sok kitartást kívánok neked! A nőnek és az exednek pedig lehetőség szerint hatalmas pofára esést. Az ilyenek úgy is visszakapják egyszer az élettől ezt a pofont!

2010. ápr. 9. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!