Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Maradt valaki itt egyedül 2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maradt valaki itt egyedül 2 kisgyerekkel, mert az apjuk megcsalt Titeket? Túl lehet élni?

Figyelt kérdés

nálam ez a szitu. 6 éves, és 6 hóssal maradok egyedül. Én megyek a kégloből, mert az övé. Én veszek szülői segítséggel magunknak egy lakást.ŰTaktika a túl éléshez?? :(

3 éve van meg a nő,a kis kurv@ meg még többes számba nyilatkozik ha kérdezik(mármint ő meg az exem), de ide jár haza. Rettenetes!!!

2010. ápr. 9. 21:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
2010. ápr. 10. 02:24
 12/18 anonim ***** válasza:

Hát sajnos én is most kezdem a túlélést. 10 éves a nagy, 1 éves a kicsi, már a tehességem végefelé éreztem, hogy valami nem stimmel. Mire megszületett a kicsi, akit nagyonis terveztünk, az én férjem már nem volt az én férjem. Miss Tökéletessel töltötte ideje nagyrészét. Nemrég költözött el, az új "asszonyka" gyereket akar, családot, lablabla. Sírni tudnék, ha arra gondolok, hogy mindazt, amit együtt terveztünk el, én egyedül fogom megvalósítani, ő pedig élete legújabb nagyszerelmével alapít új családot.

itt maradtam egyedül két gyerekkel, a szüleim már régen meghaltak, és néha baromira elkeseredek, ha arra gondolok, hogy tudta ezt megtenni? És az se nyújt vigaszt, hogy majd megtalálom a saját "foltomat" mert negyvenévesen, két gyerekkel azért reálisan látom a helyzetemet..

2010. ápr. 10. 09:51
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Nagyon sajnálom,ami veled történt,sok-sok erőre és kitartásra lesz szükséged a talpra álláshoz.Én két hónapja maradtam egyedül az egy éves kisfiammal,hát azt hittem belepusztulok.Szintén másik nő,a "lelkitárs":) miatt.De az ember,pláne egy anya,nem hal bele olyan könnyen a csalódásba:).Nekem egy gyerkőccel sem könnyű,hát még kettővel...Az hatalmas segítség,hogy a szüleid melléd álltak,sajnos az én családom másik városban lakik,nekem a hugicám segít.Ilyenkor nagyon fontos,hogy fogadj el minden segítséget,amit csak felajánlanak a környezetedben,család,barátok,szomszédok.Próbálj meg ne minden percben a férjedre és az új nőjére gondolni -tudom milyen nehéz,hidd el-,mert az megmérgez magad körül mindent.Ráadásul a gyerekeid mellől is elvonja a figyelmed.A másik,és ez még nehezebb,próbálj meg ne gyűlölködni,nem vezet sehova,és csak magadnak ártasz vele.A gyerekeidnek ő az apukája,ha jó apa,akkor megtesz majd mindent továbbra is értük.Ha nem,akkor a törvény fogja a kötelességeire -legalábbis anyagi értelemben- rászorítani.Ha nem kíváncsi a közös gyermekeitekre,az az ő szegénységi bizonyítványa lesz.

Szóval legfontosabb,hogy most a gyerekeiddel és saját magaddal törődj.Amennyire csak tudsz mozdulj ki otthonról a gyerkőcökkel,és ami nagyon fontos,hogy felnőtt,veled egykorú társasággal is találkozz,akikkel tudsz beszélgetni,elmenni szórakozni.Mert igenis szükséged van a kikapcsolódásra.Próbálj meg ne mindig a problémáidról beszélni,tudom ez is nagyon nehéz,kérdezz másokat az életükről,és lehet rájössz,hogy Te sokkal szerencsésebb helyzetben vagy,mint ők.

Már írták előttem,hogy a sport sokat segít,gondolom két gyerek mellett nehéz beiktatni az életedbe,de nagyon megéri.Remek feszültséglevezető tud lenni.Vagy csak menj el bicajozz egy fel órát,az nálam mindig bevált:).

És ugye az idő...az lesz a legjobb gyógyszered,akármennyire is elcsépelten hangzik.

Én nagyon drukkolok neked,és minden hasonló helyzetben lévő nőnek,hogy megtaláld/megtaláljuk a boldogságot.

2010. ápr. 10. 14:13
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Teljes mértékben sajnállak!Ugyanebben a cipőben járok/jártam!Én hamar túl tettem rajta magamat,sőt h már másodszor játszotta el,még könnyeb!Rájöttem h kutyából nem lesz szalonna!Ő is egy ideig hazajárt,én mostam rá h a "randin" csini legyen,ráadásul a bnőmmel lépett le...gondolhatod milyen mérges voltam!De rájöttem,ha nem foglalkozok velük,jobban idegeyítem őket,mint az ő kapcsolatuk engem!Én is a szüleimhez jöttem vissza,így alapból ki lett zárva az életünkből,mert be sem engednék,hisz mint már írtam az első gyerek után is eljátszotta,én vtam a hülye h adtam neki még egy esélyt!!A kislányt látja hébe-hóba,ha az exanyós elviszi,a fiát meg akkor ha én megyek az anyjához a kislányért!

Az ilyen férfiak, mind köcsögök!!!A nők akik meg szétrombolják a családot,azért h pl nekik legyen pénzük,vagy aki épp nevelje a gyerekét,azok meg k...ák!

Ha gondolod írhatsz privátot,ott még több öletet tudok adni h h éld túl,de most az első és a legfontosabb h a gyerekeidet szeretgesd!!Apa helyett apa legyél,és ők majd felvidítanak,ők a legjobb gyógyírek mindenre a világon!!!!!!

2010. ápr. 10. 15:19
 15/18 anonim ***** válasza:
Utolsó vok.Azt kihagytam,h a Gyerekek meg fogják hálálni!!!Az ő szeretük mindennél meg mkinél többet ér!!!!!!!
2010. ápr. 10. 15:20
 16/18 anonim válasza:
100%
Mindenki csak arra gondol, hogy egy nő maradhat egyedül két gyerekkel. Én férfiként maradtam egyedül a két fiammal. Ez sem egyszerű.
2010. ápr. 10. 22:07
 17/18 anonim ***** válasza:
Persze ez is elég durva, egyértelmű! A mi családunkban is volt aki férfiként maradt három gyerekkel. Ebben az esetben úgy gondolom egy nő, illetve a harmadik fél sem különb, mint amiket itt elmondtak!
2010. ápr. 10. 22:16
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha a férfi marad egyedül a Gyerkőccel,én azt még durvábbnak tartom,mert ha egy anya dobja el magától a gyerekeét,az kritikán aluli!Így az egyedülálló apákra is büszkék lehetünk,mert ők is épp olyan jó szülők,mint mi egyedülálló anyák!Sőőőt.....
2010. ápr. 11. 07:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!