Most mit csináljak egyedül 2 kisgyerekkel?
A feleségem kijelentette hogy válni akar. A ruháit meg ilyeneket már el is vitte (kb 5 percen belül jött érte egy autó). Van 2 gyerekünk, az egyik 3 éves a másik 1. Azt mondta hogy nekik nem kellenek a gyerekek. De én meg egész héten dolgozok hajnaltól estig, csak hétvégén vagyok itthon (valamikor szombaton se vagyok). Így nem tudnék rájuk vigyázni csak ha felmondok. Nem tudom őket a munkahelyemre vinni mert kamionsofőr vagyok. De nem akarom őket örökbe adni mert szeretem őket. Mondjak fel? Vagy mit csináljak? A szüleim is dolgoznak, a feleségemére nem akarom ráhagyni őket.
27/F
Az egyik megoldás amit az első javasolt.
Esetleg ha a munkahelyeden valameik ismerősöd felesége/barátnője/nagylánya bevállalja a piciket még az is megoldás lehet.Fel semmi képpen ne mondj! Egyrészt nyomorogni fogtok, másrészt nehéz lesz vissza menni. Még megoldás lehet a bölcsi is. Bár nem tudom, hogy hány éves kortól lehet beadni a gyerekeket. És ha az anyukád délután ráér akkor elhozhatja őket+hétvégén vigyázhat rájuk (vagy mint már említettem az ismerős ismerőse is megfelel)
Sajnos vannak ilyen anyák, akik nem méltóak erre a szóra, úgyhogy maradjunk csak a nőszemély megszólÍtásnál...
Beszélj a szüleiddel... Ebben a helyzetben szerintem csak őreájuk számÍthatsz... Valami megoldást biztos találtok.
Minden jót nektek!
Ne mondj fel, mert éhen haltok!!!
Ritka a te eseted, de konkrét példáról én is tudok. Túlélte, a fia gyógyszerész lett.
A férfi még újra is nősült.
Az egy évest nagyon sajnálom, mert még nagyon kicsi, a 3 éves már amúgy is óvodás kell, hogy legyen.
Pedig sajnos a feleséged szülei maradnak az 1 éves számára, hiszen kamionosként nem keresel eleget, hogy dadát fogadj!
Szerintem akad majd társ újra, próbálj meg pótanyut szerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!