Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha a férjeteket elcsábítaná egy nő, miközben te a 3 kisgyerekkel lehetetlen helyzetbe kerülnél?
1. nem a nő a hibás, kettőtök kapcsolatáért ketten vagytok felelősek: te meg a férjed
2. én kirúgnám - igaza van a férjednek: mindenki a maga sorsának kovácsa, a francnak kell egy ilyen s***fej
3. a bosszú felesleges, felnőtt emberektől elvárható, hogy békében elváljanak, főleg a gyerekek érdekében - ha bosszút akarsz állni, gondolj arra, hogy TE választottad őt férjedül, tehát legalább annyira a te sarad is, mint az övé
kedves utolsó neked sincs gyereked fogadjunk. na mind1.
kedves kérdező. a férjed a ludas,a nő max egy bunkó,de ha egy férfi szereti a feleségét,családját,akkor 100nő is csábítgathatja,akkor sem csal.
szóval: az energiáidat ne a nőre pazarold, a férjedet kapd el h miért tette és mit akar. legyen benned tartás,mond meg neki h nem leszel kapcarongy,és ne higgye h azért mert gyerekeitek vannak,te befogod a szádat. nagyon gyorsan kapja össze magát mert ha így folytatja egy nap arra jön haza h a holmija az ajtó elé lesz pakolva.
ha meg a férjed is bunkó,akkor szépen pakolj össze,és a cuccait vitesd el a nőjéhez.
Kösz a bunkó hozzászólásokat. Diplomás
==nem értelmi fogy. ,tudatában van, mit tesz. NEM lettem otthonkás, elhízott feleség. Egy nőnek szerintetek szabad ilyet csinálni? Te kikezdenél egy házas, 3 kisgyermekes férfivel? Amúgy abba is gondoljon bele, aki rosszakat írt, hogy lehet segítség nélkül felnevelni falun 3 tényleg kicsi gyereket! Azért írtam az illetőnek, hogy biztosan tudja, mit csinál. Más kikezdeni egy olyan házas emberrel, akinek nincs gyermeke,v. mondjuk van egy, és segít nagypapa-nagymama. Én teljesen egyedül maradok a 3 kisgyerekemmel, és nem tudom,működni fog-e a dolog, nem egyedül vállaltam,így ez sok. Közös döntés volt, hogy én karrier helyett egyenlőre maradok otthon, ő építi a sajátját, utána pedig segít nekem, hogy a hosszú itthonlét után legyen normális munkám. Igen, volt egy hiba a házasságunkban, de amíg én megoldani akartam, ő a könnyebb utat választotta.Persze, hogy rá haragszom jobban! DE a nőre is, aki ilyet tesz!
Te legalább annyira hibás vagy,mint a férjed! Ha egy házasság elromlik,abban mindketten hib ásak. Először gondold végig,hogy te miben hibáztál: Csak a gyerekekkel törődtél, a férjeddel nem? Elhanyagoltad magadat,nem törődsz a külsőddel? Ok nélkül egyetlen férj sem hagyja magát elcsábízani!
Ha ezeket tisztáztad,akkor beszéljétek meg,hogyan hozhatnátok rendbe a házasságotokat! Ha mindenképpen válni akar,akkor pedig engedd el. A gyerekekkel pedig tartsa állandóan a kapcsolatot. A bosszúval nem csak magadnak ártasz,legtöbbet a gyerekeidnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!