Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha a férjeteket elcsábítaná egy nő, miközben te a 3 kisgyerekkel lehetetlen helyzetbe kerülnél?
A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:30
Igen nincs gyerekem, sőt még nő is vagyok, még is azt gondolom hogy hogyha egy nő (x gyerekkel vagy anélkül) elhagyja magát és igénytelen lesz akkor ne csodálkozzon ha megcsalják. Persze már a kérdező írta is hogy igényes és nem lett elhízott, otthonkás „nő” szóval valóban nem tehet róla! Én csak megkérdeztem mert hát valami oka csak van véletlenül nem csalunk meg senkit…
Ha ő x velem akar lenni hát leszarnám hogy házas,mert akkor engem akar. Érdekes a férjed nem a veled akar lenni hasnme vele ezen gondolkozz inkább ,ne a hozzászolókkal pörölj...Amúgy én 10 éve stabil kapcsolatban vagyok,és még annyi,hogy nem gyerek szüléssel kell orvosolni a bajokat...
28N
16:36-nak
Leírta a problémát:
"de tényleg volt egy probléma: este én már csak beestem az ágyba..."
Ez rosszab (szerintem), mintha felszedett volna 10 kg-ot!
Persze elítélem, ha valaki félremegy, de azért ha néha bevetette volna magát, akkor talán nem így alakult volna...
Amúgy ez a 10 kiló felesleggel való dobálózás sem állja meg a helyét, ugyanis ez NEM lehet OK semmilyen kapcsolat széthullására. A súlyfelesleg vagy a lehányt, lebébipapizott felső még egy normális pasit sem ijesztett el. Csak azért mondom, hogy ne húzzunk már sablonokat az otthon gyereket nevelő anyukákra. Elég ritka aki tip-top marad egy gyerekszülést követően. Elég baja lesz a gyerekkel is, nemhogy a sminkkel törődjön.
Amúgy otthonról mindenki okos. sok jó tanács született már, nem biztos, hogy mindenki így cselekedne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!