Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha a férjeteket elcsábítaná egy nő, miközben te a 3 kisgyerekkel lehetetlen helyzetbe kerülnél?
Na jól megkaptad, kedves Kérdező! Vigasztalást, megértést vártál, erre jól leszúrnak, leminősítenek, idióta tanácsokat adnak...
Nekem elváltak a szüleim, igaz, nem megcsalás volt az ok (ez nagyon ritka eset), de gyerekként szörnyű volt átélni. A férjem szülei ugyanígy, ott az anya lelépett egy férfival. Abban az időben ráadásul vidéken még szégyen is volt a válás, csúfoltak miatta, rengeteget hallgattam, hogy a húgom nem az apámtól van és ezért váltak el, pedig ez nem igaz!
Diplomás vagyok és ennek ellenére sajnos korábban én is belementem egy szerelembe egy családos férfival. Igaz, mentségemre itt inkább ő volt a csábító. sajnos a szerelem ,a szenvedély teljesen elvette az eszemet, de nagy árat fizettem érte. miután bemutatta a gyerekeit, és megláttam a szemükben a nemértést a végtelen szomorúságot, hirtelen a józan eszem felülkerekedett, s nem kellett már többé az a férfi. végül természetesen visszament a családjához. A férfiaknak kell a biztonság és harmónia. A mai napig szégyenlem ezt a másfél évet, a gyerekei miatt.
Kedves Kérdező! Tudd, hogy mindig a nő az okosabb, engedd, hadd menjen, és szeresd tiszta szívedből a gyermekeid apját. Légy vele mindig kedves, és megértő, ne gyűlölködj! a szeretetnek hatalmas ereje van, és akkor vissza fog találni hozzád. Nem lesz ő boldog abban a másik kapcsolatban, meglátod! Kitartás!
Nahát igazán nem akarok ítélkezni, de a felét se tudjuk ! Ami a kommentedet illeti, onnan viszont rólad is több kiderül ám ! És a nem bunkó válaszokat is köszönöd ? Azon gerjedtél be, hogy egy valaki azt merte kérdezni elnézést kérve eleve, hogy nem e lehet, hogy nem adsz már úgy magadra, és azért .... Ugyan már, a többi választ is olvastad ?
Egyébként 3 gyerek után persze nem a külső az első szempont egy házasságban. Bárki bármit mond itt, szerelmes vagy a férjedbe, nem akarod elengedni, csak a nőt útálod, pedig végülis ha nem is helyes dolog, a nő ha nincs családja, azt csinál amit akar. Míg a férjed nem annyira. Ha így tudsz élni, akkor ne engedd el, de ha megpróbálod, lehet, hogy még lesz esélyed a boldogságra.
Nem könnyű a helyzeted sajnállak !
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:08
Ezt okos ötletnek tartom!
A fas*znak kellene vissza ez a szemét faszi!
Válj el tőle
Kapsz 50% gyerektartást + felemelt családipótlékot (kb. az is 50 ezer!)!!!!
Abból megtudtok élni egy darabig! Aztán menj el dolgozni!
A szemét aljas férjedet a büdös életbe ne engedd vissza!
Milyen megalkuvók, meghunyászkodó gyenge jellemű nők vannak! Nincs itt semmi női tartás?
Kérdező! legyél erős, és soha se alkudj meg!
A férjed mindenben a hibás, ekkora szemétládát mint egyes pasik...komolyan, ki kellene ivartalanítani őket! Na, ez már jogos büntetés lenne!
Nekem nagyon sok gyűlölet jön át a hozzászólásaidból. Amit persze megértek, de így nehéz lesz maradásra bírni a férjed. A pasik nem szeretik a síró, szomorú nőket, vidámságra, kedvességre, figyelmességre vágynak.
És azt is értem, hogy fáradt vagy a 3 gyerek mellett, de a pasiknak akkor is fontos a szex. Erről persze lehet beszélgetni, hogy drágám most pár évig ne kívánd a szexet, de ezt ugye te sem gondolod komolyan. A férjed nem csak a 3 gyerek apja, hanem férfi is. A házasság elsősorban a párkapcsolatról szól. Nem lett volna szabad elhanyagolnod a párod.
És persze, utálhatod a szeretőt, csak mész vele sokra, mert a férjed bújt be a másik nő ágyába. Egyáltalán nem biztos, hogy a csaj csábította el, lehet a férjed panaszkodott neki, hogy unalmas a házassága, milyen rossz neki, már csak éltek egymás mellett, stb. Hidd el, a nős pasik ezzel a dumával hülyítik a fiatal lányokat. És ebben az esetben nem a szerető a gonosz csábító.
Azt nem írtad le, hogy a férjed mit mond erre? Mik a tervei? Vagy vele nem is beszéltél erről? Mert a ti házasságotok elsősorban kettőtökre tartozik, a válást/maradást nem a szerető dönti el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!