Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tennétek, ha a férjeteket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha a férjeteket elcsábítaná egy nő, miközben te a 3 kisgyerekkel lehetetlen helyzetbe kerülnél?

Figyelt kérdés
Ez egy diplomás, értelmiségi (?) nő. Én már kértem is, ne tegye, 3 kicsi gyerek (és én) sír utána, és kerül nagyon rossz helyzetbe, de a válasz lényege: mindenki a maga sorsának kovácsa. Nagyon-nagyon haragszom, fél nap bosszút forralok, aztán a nap másik felében lebeszélem magam róla.:(
2011. jan. 27. 14:31
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/117 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó. A 21:50-es vagyok. Köszönöm a hasznos élménybeszámolót. Még komolyan is gondolnám ezt, ha nem hülyéztél volna le. További kellemes családi életet neked.

Kedves kérdező, a válaszomat Neked szántam bíztatásként, ha valamit esetleg számított, akkor örülök. Ha nem, akkor is azt mondom fel a fejjel!

2011. jan. 30. 10:24
 102/117 anonim ***** válasza:
37%
A hülyeségeket irsz mióta egyenlő azzal, hogy hülye vagy? De ha igy gondolod, legyen.......
2011. jan. 30. 17:11
 103/117 anonim ***** válasza:
100%

Elég sok minden eszembe jutott a történeteddel kapcsolatban. Az első, amiben én a többiekkel ellentétben mélységesen meg tudlak érteni, hogy tiszta szívből gyűlölöd a nőt, akivel a férjed hetyeg. Való igaz, hogy ilyenkor a férj a fő hunyó, de aki azt állítja, hogy nem érezne iszonyatos dühöt a csábító nő iránt, az egyszerűen hazudik vagy egy cseppnyi empátia sincs benne. Intelligens nőnek tartom magam, de ha a párom megcsalna, pláne házasként, puszta kézzel fojtanám meg legszívesebben a nőt (is) és szerintem ez teljesen természetes reakció, úgyhogy ne álszentkedjünk már, hogy itt nincs miért a nőre haragudni, ugyan már!

A másik viszont, hogy a kialakult helyzetért valahol biztos te is felelős vagy, de ezt mi nem tudhatjuk. Eleve annyi gyereket szabadott volna vállalnod, amennyit akkor is maximálisan el tudsz látni mindennemű külső segítség nélkül, ha a férjed lelép. Sose szabad magad 100%-ig egy férfira bíznod, márpedig itt az a legnagyobb baj, hogy te teljesen a férjedtől függsz anyagilag és érzelmileg.

Hogy most mit tegyél? Panaszkodd ki magad a barátnőknek, szidd a férjedet meg a szeretőjét, ezzel csökkented a feszültséget. A bosszúhadjáratot felejtsd el, mert az plusz energiákat von ki belőled. Soha többé ne lépj kapcsolatba a nővel. Indítsd el a válást, a gyerektartást pedig egyenesen a férjed havi nettójából vonasd le (reméljük, van neki fix jövedelme), így elkerülheted, hogy ne fizessen.

2011. jan. 30. 22:28
 104/117 anonim ***** válasza:
100%

22:28: teljesen egyetertek azzal, hogy annyi gyereket szabad csak vallalni, amennyit az ember adott helyzeteben (a kerdezo tudta, hogy a ferjen kivul senkire nem szamithat) fel tud nevelni. Es ez tenyleg nem arrol szol, hogy az ember valasra szamit, de lehet meg rengeteg elethelyzet...egy ferj komolyan lebetegedhet vagy akar el is hunyhat es akkor mit csinal az ember, mi lesz a gyerekekkel?

A masik dolog az az, hogy biztos, hogy mindenki haragudna a nore is, de szerintem itt sokan csak csillapitani akartak a kerdezo haragjat a masik meg az, hogy a bosszu semmit sem old meg, sot. Lehet, hogy meg a kerdezo kerulne bajba.

2011. jan. 31. 01:28
 105/117 A kérdező kommentje:
Minden segítség nélkül én egy gyereket sem vállalnék, de ezt a rizikót olyan alacsonynak becsültem, hogy belementem. Szerintem hamar kihalna az emberiség, ha mindenki annyi gyereket vállalna, amennyit egyedül tenné.Mondanom sem kell, férjem győzködött, sőt, még 4.-et is akart, abba már nem mentem bele. Kár is lett volna... A barátnők messze laknak, már nem is azok, itt 3 éve lakunk, de csak olyan van, akivel elbeszélgetek, ha összefutunk, inkább csak ismerősök.Most már mindegy, mit kellett volna, nem lehet az időt visszatekerni. Annyi kérdés maradt, amiben dönthetek, hogy menni fog v. nem fog menni.
2011. jan. 31. 08:41
 106/117 anonim ***** válasza:
Próbálj meg összebarátkozni 1-2 anyukával, a időnként kisegíthetitek egymást. Én is falun lakom, nem itt születtem.A gyerekek születésével ismertem meg embereket. Összebarátkoztam egy anyukával, s ha egyikőnk megszorul számíthat a másikra. Pl gyerekvigyázás, oviból elhozás...
2011. jan. 31. 13:24
 107/117 anonim ***** válasza:
61%

Ami azt illeti, hogy annyi gyereket szabadott volna vállalnod, amennyit egyedül is képes vagy ellátni és felnevelni, eső utáni köpönyeg az tény, de erre igenis akkor kellett volna gondolnod. Az, hogy a férjedre bíztad akkor magad nem mentség, hanem a felelős gondolkozás hiánya. Ilyen nincs a mai civilizált világban, hogy gondolkozás nélkül szüljük a gyerekeket, majd csak lesz valahogy alapon. Igenis annyi gyereket kell vállalni, amennyit anyagilag, erkölcsileg, fizikailag egyedül is képesek vagyunk ellátni.

Most arra kell koncentrálnod, hogy egyedül is el tudd látni a gyerekeket. Tudom, hogy a legnagyobb gond ilyenkor a bevásárlás, a napi ügyes-bajos dolgok intézése. Biztos van a környezetedben olyan fiatal lány vagy srác, aki némi zsebpénz fejében elmegy neked bevásárolni, vagy a postára feladni a csekkeket. Tiniként én boldogan kaptam volna ilyen zsebpénz kiegészítő lehetőség után.

2011. jan. 31. 14:11
 108/117 anonim ***** válasza:
100%
Megértem, hogy ha nem akarod elárulni, hogy pontosan hol laksz, de mégis melyik megyében?Lehet, hogy páran tudnánk neked segíteni akár, ha nem lennél túl messze.Minden elisemerésem a tiéd, mivel nekem is 3 gyerekem van és még a férjemmel együtt nevelve is nagyon nehéz, hát még egyedül!!!
2011. jan. 31. 14:13
 109/117 anonim ***** válasza:
100%

Minden segítség nélkül én egy gyereket sem vállalnék, de ezt a rizikót olyan alacsonynak becsültem, hogy belementem.

Hat azert azt mindenki vagja, hogy 3 gyerekkel sokkal tobb gond van, mint 1-gyel. En meg ferjjel sem mernek 3-at vallalni. Azert egyet siman lehet egyedul nevelni, de most mar tenyleg nem lehet ezen segiteni...

Peldadrol 2 ismerosom jutott eszembe. Ott is a ferfi akart gyereket, aztan mikor megszuletett es latta, hogy mivel jar, elkezdett szeretot tartani, utana otthagyta erte a feleseget. Ok mar szetmentek, a felesegnek meg mar hosszu evek ota van uj hazassaga meg ujabb gyereke. A masiknal is a ferfi akart gyereket, a szeretojenek is csinalt 3-at, aztan rajott, hogy mennyivel jobb volt a felesegevel, de ennyi gyerekkel meg 45 evesen nem rugja fel a kapcsolatat. Mindketto utolag jott ra, hogy milyen hulye volt, hogy elhagyta a csaladjat. Szerintem a ferjeddel is ez lesz. Az elet ugyis visszadja a ferjednek, akkor is, ha ez evek multan derul csak ki...

2011. jan. 31. 16:16
 110/117 anonim válasza:
100%
Ez egy köcsög,na meg a k..va is!!!!Ne aggódj!!!Ilyenkor általában visszanyal az a bizonyos Fagyi!Egy db-ig jó lesz neki(sex,szerelem,gyengédség)De,ha van egy kis szive,akkor idővel eszébejut majd hogy egykor volt egy szép családja.Ha nem,akkor annyit sem érdemel,hogy rágondolj akár egy percig is.Csak a gyerekeid lebegjenek előtted,hogy szépek,értelmesek.Ez a legfontosabb a világon.!De ne feledd!!!Egy Férfit a szex-szel lehet legjobban levenni a lábáról,akármilyen fáradt vagy tüzesnek kell maradnod.Sajnos ilyen szemét Faj a FÉRFI:)))
2011. jan. 31. 18:31
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!