Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Egy férfinak, aki válik, több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfinak, aki válik, több a vesztenivalója?

Figyelt kérdés

A napokban fogalmazódott meg bennem ez a gondolat.

Napjainkban sokan elválnak. Én arra a következtetésre jutottam, hogy egy férfinak több a vesztenivalója egy válás esetén, hiszen:

-a közös házból ki kell költöznie, és új lakást keresnie

-sok olyan esetet láttam, hogy amikor a vagyonmegosztásra került sor, a nej megkopasztotta, kisemmizte a férfit

-gyerektartást kell fizetnie

-nem láthatja mindennap a gyermekeit, hétvégi apuka válik belőle

Plusz: előfordulhat, hogy a feleség az apa ellen uszítja a gyerekeket. Ott van még a mozaikcsalád lehetősége is: a kiebrudalt férfi összebútorozik egy másik nővel, akinek született 1-2-3 gyereke az előző kapcsolatából/kapcsolataiból. Márpedig más gyerekét sokan nem kedvelik.

Ti hogyan látjátok?

2021. máj. 16. 17:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/83 A kérdező kommentje:

Igen, valamilyen szinten igazad van, mert vannak, akiket elvakít a szerelem, ugyanakkor..

Akadnak olyanok is, akik beetetik a férfit, és az elején egyáltalán nem mutatkozik meg a nő alaptermészete, csak később jön a feketeleves.

Szoknyabolond férfiakkal pedig nem érdemes kezdeni!

2021. szept. 6. 19:07
 82/83 anonim ***** válasza:
44%

Ja, arról nem is beszélve hogy ott vannak a kapcsolat függő nők, a szolga típusú nők, az áldozat típusú nők, az egy perc alatt bolondulásig szerelmessé váló nők, a számító nők. Ezek pont azok, akik szó szerint kérik a pofont az élettől.

Párhuzamosan ott vannak a szépfiúk, akik már tapasztalatból, zsigerből tudják mit kell mondani, hogyn kell behálózni a nőket. Jól csinálják, mert ők biztosítják az izgalmat, az illatot, a perzselő érzést. Majd amikor már unalmas a szitu, keresnek egy másikat.

Én személy szerint egyáltalán nem sajnálom a nőket ha bebukják a kapcsolatukat. Rajtuk múlt az egész, ha ésszel választottak volna, ha lett volna tartásuk nem jártak volna úgy. Sőt, egy kapcsolatban rengeteg intő jel utal arra, hogy gáz van. Ha szőnyeg alá söpörték, mert hát annyira szerelmes a nő, akkor konkrétan szerintem ő kereste a bajt.

Én férfi létemre az első jelnél már tisztázom a dolgot, érdekes módon sosem volt gondom sem a párkapcsolataimban, sem a házasságomban. Az megint más kérdés, hogy nem sok támadható felületem van vissza felé sem.

2021. szept. 6. 21:29
 83/83 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Akkor te egy korrekt ember lehetsz, nem ámítasz senkit. :)

2021. szept. 6. 22:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!