Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfinak, aki válik, több a vesztenivalója?
A napokban fogalmazódott meg bennem ez a gondolat.
Napjainkban sokan elválnak. Én arra a következtetésre jutottam, hogy egy férfinak több a vesztenivalója egy válás esetén, hiszen:
-a közös házból ki kell költöznie, és új lakást keresnie
-sok olyan esetet láttam, hogy amikor a vagyonmegosztásra került sor, a nej megkopasztotta, kisemmizte a férfit
-gyerektartást kell fizetnie
-nem láthatja mindennap a gyermekeit, hétvégi apuka válik belőle
Plusz: előfordulhat, hogy a feleség az apa ellen uszítja a gyerekeket. Ott van még a mozaikcsalád lehetősége is: a kiebrudalt férfi összebútorozik egy másik nővel, akinek született 1-2-3 gyereke az előző kapcsolatából/kapcsolataiból. Márpedig más gyerekét sokan nem kedvelik.
Ti hogyan látjátok?
Vannak kivételek (pl. barátnőm, aki túl büszke volt még ahhoz is, hogy igazságosan osszák el a vagyont), de az esetek többségében a férfi jár rosszabbul. A lakás általában a nőé marad, a férfi mehet albérletbe, esetleg vissza a szüleihez, vagy a híd alá. Az átlag férfi a gyerektartással megkurtított jövedelméből éppen hogy csak meg tud élni.
73N
Azon is múlik ki mit hoz ki majd az életéből..ki az aki előbb tovább lép és ki az aki a múltban ragad.
Hl
7# Mert csak a férfioldalt ismered, azért.
A gyerektartás az csak egy dolog. Tudod hányan nem fizetik? Behajtható? Nem.
Csak az anyukák nem verik ezt nagy dobra mert féltik a gyerekeiket hogy elveszi tőlük a gyámhatóság.
Egy férfi mindig sokkal jobban jár a válással, mert nem kell egyedül nevelnie a porontyokat.
Sokkal mobilisabb minden téren.
Ne haragudj, de egyetlen férfit sem ismerek a környezetemben aki lecsúszott volna válas után.
Ja de, de azoktól meg azért váltak el mert házasság alatt csúsztak le és az asszony tartotta őket el.
Kinek van szüksége plussz egy életképtelen alakra egy családban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!