Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfinak, aki válik, több a vesztenivalója?
A napokban fogalmazódott meg bennem ez a gondolat.
Napjainkban sokan elválnak. Én arra a következtetésre jutottam, hogy egy férfinak több a vesztenivalója egy válás esetén, hiszen:
-a közös házból ki kell költöznie, és új lakást keresnie
-sok olyan esetet láttam, hogy amikor a vagyonmegosztásra került sor, a nej megkopasztotta, kisemmizte a férfit
-gyerektartást kell fizetnie
-nem láthatja mindennap a gyermekeit, hétvégi apuka válik belőle
Plusz: előfordulhat, hogy a feleség az apa ellen uszítja a gyerekeket. Ott van még a mozaikcsalád lehetősége is: a kiebrudalt férfi összebútorozik egy másik nővel, akinek született 1-2-3 gyereke az előző kapcsolatából/kapcsolataiból. Márpedig más gyerekét sokan nem kedvelik.
Ti hogyan látjátok?
A gyerekek az anyjuknal maradnak, apuka meg perkalhat.
Rosszabb esetben teljesen megszakad a kapcsolat
Persze a gyerektartast igyis ugyis fizezetni kell
Én az egyenjogúságban hiszek, nem diszkriminálok senkit pusztán a neme miatt, akár jó, akár rossz értelemben.
Nahát igen, ez egy jó kérdés.. Szerintem férfiak és nők között egyaránt sok a hűtlen ember, nem a biológiai nem határozza meg, félrelépünk-e vagy sem.
Amúgy köszönöm, hogy leírtad a véleményed!
Meglátásom szerint az, hogy manapság jóval többen elválnak, a fogyasztói társadalomnak tudható be, hiszen ennek a létrejötte kihatott a párkapcsolatokra is. Nem kell egy életre lehorgonyozni, ha találsz egy szebbet, jobbat, nyugodtan eldobhatod.
#37 ja, a grafomán 20-as mindenhol 😂😂
De maga a kérdés is csak egy tipikus gonosz aranyásó nős incelkérdés. Csak tudnám mit foglalkoztatja őket folyton az hogy ki hogy válik el, nekik ilyen gondjaik sose lesznek 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!