Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Egy férfinak, aki válik, több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfinak, aki válik, több a vesztenivalója?

Figyelt kérdés

A napokban fogalmazódott meg bennem ez a gondolat.

Napjainkban sokan elválnak. Én arra a következtetésre jutottam, hogy egy férfinak több a vesztenivalója egy válás esetén, hiszen:

-a közös házból ki kell költöznie, és új lakást keresnie

-sok olyan esetet láttam, hogy amikor a vagyonmegosztásra került sor, a nej megkopasztotta, kisemmizte a férfit

-gyerektartást kell fizetnie

-nem láthatja mindennap a gyermekeit, hétvégi apuka válik belőle

Plusz: előfordulhat, hogy a feleség az apa ellen uszítja a gyerekeket. Ott van még a mozaikcsalád lehetősége is: a kiebrudalt férfi összebútorozik egy másik nővel, akinek született 1-2-3 gyereke az előző kapcsolatából/kapcsolataiból. Márpedig más gyerekét sokan nem kedvelik.

Ti hogyan látjátok?

2021. máj. 16. 17:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/83 anonim ***** válasza:
25%

Elég csak ránézni a többi degenerált irányzatra is, lmbtq, blm, fehér gyűlölet, feminizmus, agyhalott liberalizmus stb. Az összesnek a lényege a család ellenesség, ma a fő bűnös a fehér férfi. Ha hibázik akkor mint a véres rongyot körbe mutogatják elrettentő példaként. A múltat úgy állítják be, hogy ott a nők rabszolgaként voltak tartva.

Ezek után itt tartunk ebben a csodálatos, a nők számára korlátok nélküli világban. A gyerekeknek fogalmuk sincs hogy a szexen kívül mit is kezdhetnének a másikkal, majd korosodva ez csak romlik. A lányok élvezik, bulinak tartják hogy 100 meg 100 pasi legyeskedik körülöttük, azzal dugnak akivel csak akarnak. Korlátok nincsenek, mert a szülők már elváltak, vagy a kicsike albérletben él. Családi minta nulla, szülői minta nulla, kontroll nulla. Csak a mainstream agymosása, hogy nézz ki, hogy lehet sorozat orgazmusod, hogy szopj jól f*szt, hogy legyen ezer pasid, ne vállalj gyereket, utazz, költözz ki külföldre stb.

Mit lehet várni ezektől a generációktól? Félrement a férjed? Ha nem kapott volna pin*t egy másik nőtől, akkor nem jött volna össze neki.

Azt nem veszitek észre, hogy minél jobban ekézitek a férfiakat, annál

Gyorsabban süllyed a hajó. A fő probléma nem a férfiak, hanem a női tartás eltűnése. Ha azt mondjátok hogy rongy férfiak, akkor számszerűen ugyanannyi a rongy nő is! Ha meg változást akarsz, kezd magaddal...

2021. aug. 12. 11:22
 62/83 anonim ***** válasza:
78%

61#...már kezdheted is.

Én nem vagyok rongy nő. De rongyként akarnak kezelni a férfiak. Aztán amikor randira kerül a sor és kiderül hogy nem egy rongy vagyok, akkor megy a teperés hogy hát ők nem úgy gondolták, nem akartak sértegetni.

És még én adok esélyt...

Szóval a férfiaknak kellene kezdeni hogy normálisan viselkedjenek.

2021. aug. 12. 11:50
 63/83 anonim ***** válasza:
25%

A férfiakat a nők szoktatták hozzá a rongy viselkedéshez. Ha 10 nőből 5 szétteszi a lábát, akkor miért ne próbálkozzanak a többinél is? A női tartás, az önbecsülés eltűnt sajnos, egy jó kanért egyből mindent bevállal a többség. Csinálj egy férfi reget valami jóképű hapsi fotójával, majd írj rá nőkre. Már az elején közöld hogy első a szex, ha ez nem jó, téged nem érdekel a dolog. El fogsz csodálkozni hogy mennyi és milyen nők fognak első szóra előtted térdelni. Ez nem fikció, ez a konkrét valóság! Egyetemista lányok úgy vannak albérletbe ingyen, hogy heti 2x dugnak a tulajjal. Fikció? Nem! Hány nő büszke arra, hogy éljen a szexuális szabadság? Nagyobb állatok mint a pasik! Ez is fikció?

Ha nálad próbálkozik egy hapsi, lehet hogy ilyen nőkhöz van szokva.

Én udvarlós típus vagyok, a demokrácia híve. Én meg ez miatt szívtam mindig, ugyanis h*lyének néztek emiatt. Akkor most mi van?

2021. aug. 12. 12:04
 64/83 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy írtatok!

60-as válaszoló, van igazság abban, amit írtál. Én ugyan nő vagyok, de tény, hogy sok nő nagyon mocskosul tud viselkedni, pláne egy válás során. Szemétláda férfiak is akadnak, ez nem vitás.

Én csak a saját meglátásaimat írtam le. Láttam több házaspárt is környezetemben, akik elváltak, és a férfi húzta a rövidebbet. Olyanra is volt példa, hogy anyuka az apa ellen uszította a gyereket. Évek kellettek ahhoz, hogy helyreálljon a kapcsolat.

2021. aug. 12. 12:51
 65/83 anonim ***** válasza:
40%
És ha a nő a szeretőjéhez költözik vagy rájön ő még nem élt és saját garzonban/albérletben d...ja magát fűvel fával...
2021. aug. 23. 21:41
 66/83 A kérdező kommentje:

65-ös válaszoló, ez is egy csúnya dolog. Nők, férfiak egyaránt lépnek félre.

Én csak annyit akartam kifejezni, hogy sok férfi ismerősöm, aki elvált, pórul járt.

2021. aug. 24. 06:00
 67/83 anonim ***** válasza:
9%
Ilyet a gyk-n nem szabad írni! Csak sajnálni lehet a nőket, a férfiakat meg köpködni. Az a baj hogy itt túl sok a lelkisérült nő, akik itt összeborulva támogatják egymást a férfiak elleni szent háborújukban.
2021. aug. 24. 16:46
 68/83 anonim ***** válasza:
20%
67 pedig némelyiket boldoggá tenném ....
2021. aug. 24. 18:52
 69/83 anonim ***** válasza:
22%
:D Számukra a 200IQ-s sármos ember állat, a tesztoszteron bomba, a megjelenésével mindenkinek mattot adó őserő, a sármos és szexi, a gyengéd rosszfiú, a mennydörgő hangú, a megunhatatlan, az utánozhatatlan főnyeremény... mint beugró. Ha ezek megvannak, talán szóba áll veled egy bolti eladónő.
2021. aug. 24. 21:44
 70/83 A kérdező kommentje:

Magasak az elvárások, ez is tény, noha nem lenne szabad elrugaszkodni a valóságtól.

Lelkisérült is akad bőven.

Köszönöm a válaszokat egyébként!

2021. aug. 25. 05:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!