Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfinak, aki válik, több a vesztenivalója?
A napokban fogalmazódott meg bennem ez a gondolat.
Napjainkban sokan elválnak. Én arra a következtetésre jutottam, hogy egy férfinak több a vesztenivalója egy válás esetén, hiszen:
-a közös házból ki kell költöznie, és új lakást keresnie
-sok olyan esetet láttam, hogy amikor a vagyonmegosztásra került sor, a nej megkopasztotta, kisemmizte a férfit
-gyerektartást kell fizetnie
-nem láthatja mindennap a gyermekeit, hétvégi apuka válik belőle
Plusz: előfordulhat, hogy a feleség az apa ellen uszítja a gyerekeket. Ott van még a mozaikcsalád lehetősége is: a kiebrudalt férfi összebútorozik egy másik nővel, akinek született 1-2-3 gyereke az előző kapcsolatából/kapcsolataiból. Márpedig más gyerekét sokan nem kedvelik.
Ti hogyan látjátok?
10-es válaszoló, köszönöm a válaszod!
Ha férfi lennék, én sem mernék kockáztatni.
Érdekes, hogy ennek ellenére anyaotthonokra van szükség, és nem apaotthonra.
Az is, hogy több pontban aggódsz az anyagi jólét, mint a gyerekek sorsa miatt. Azt csak úgy a sor végére...
Annyira nem lehet bennük akkora félelem, ha ilyen sokan mernek mindent kockáztatni egy szeretővel. Ellenkező esetben megtanulna csomót kötni a farkára.
Sok esetben a nők inkább liánoznak. Vagyis azt keresi, akihez el tud költözni, aki elfogadja gyerekkel, és amint megvan, szépen el is válik. Erről is megvan a véleményem.
Annak szinte kizárólag anyagi oka van, ha egy férfi nem válik. Ahogy írták is: a gyerekre tojik magasról, ha az anyjával megromlik a viszony.
#12 kac-kac. Ha férfi lennél? Az vagy, teljesen egyértelmű.
Rohadtul unalmasak már az itt tolt ostobaságok a kisemmizett férfiakról. Azok a kamuk hogy a férfiakat kiteszik a szemét nők a pasik saját 1/1 arányban birtokolt lakásából vagy a közösen vásárolt ingatlanból osztozkodás nélkül. Ilyen NINCS. Régen volt, vagy most is van, ha az ingatlan önkormányzati bérlakás, amit a család kapott, na ott mehet a lelépni akaró pasi amerre lát, de saját ingatlant nem veszít el senki. Okádékok ezek a kérdések már.
Szerintem nem férfi, csak egy szerető, aki ebbe kapaszkodva elhiszi, hogy a szeretője szerelmes belé és csak azért nem válik el a feleségtől, mert akkor elveszíti az imádott gyerekeit és a házát.
Ennek ellenére szerintem is sok esetben ez a szitu.
Nő vagyok. :) Csak kíváncsi voltam, ki hogyan viszonyul ehhez a témához.
16-os válaszoló, ment a zöld kéz.
13 "Annyira nem lehet bennük akkora félelem, ha ilyen sokan mernek mindent kockáztatni egy szeretővel. Ellenkező esetben megtanulna csomót kötni a farkára."
Eredj már a pcsába! Te milyen jogon beszélsz így másokról? Mire kössön csomót még? Érzéseire is tán? Persze félti a gyerekét, és ezért a -gondolom hozzád hasonló sárkány- feleségét csak tűrje-tűrje míg a gyerek 18 nem lesz.
Na kérdező pont ezért nem válnak a férfiak. És igen, sokkal több vesztenivalójuk van. 99%-ban a gyerek miatt.
Megy itt a duma minden szarságról, hogy persze minden apuka egy féreg és tesz a gyerekre, bezzeg az anyukák de tökéletes ártatlan bárányok.
Hát ezért nincs válás , mert ilyen nők simán a gyereket az apjuk ellen nevelik.
Pont ezért nem válik, mert ő szeretné látni még a gyerekét. És én legalább 5 ilyet ismerek a környezetemben.
Nőként!írom ezt. Hányok ilyenkor a nemembeliektől. Egytől egyig ilyen mentalitással élnek. Parancsolgatnak, kizsigerelnek, nulla szex, de minden perced a kezében.
És ezek után még elvárják, hogy ne is menjen félre a másik.
Hát menjenek csak. Ennyi minimum jár
(ja és olyan buta szegény 13 annyit sem tud, hogy van szállás apáknak is gyerekkel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!