Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Egy férfinak, aki válik, több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfinak, aki válik, több a vesztenivalója?

Figyelt kérdés

A napokban fogalmazódott meg bennem ez a gondolat.

Napjainkban sokan elválnak. Én arra a következtetésre jutottam, hogy egy férfinak több a vesztenivalója egy válás esetén, hiszen:

-a közös házból ki kell költöznie, és új lakást keresnie

-sok olyan esetet láttam, hogy amikor a vagyonmegosztásra került sor, a nej megkopasztotta, kisemmizte a férfit

-gyerektartást kell fizetnie

-nem láthatja mindennap a gyermekeit, hétvégi apuka válik belőle

Plusz: előfordulhat, hogy a feleség az apa ellen uszítja a gyerekeket. Ott van még a mozaikcsalád lehetősége is: a kiebrudalt férfi összebútorozik egy másik nővel, akinek született 1-2-3 gyereke az előző kapcsolatából/kapcsolataiból. Márpedig más gyerekét sokan nem kedvelik.

Ti hogyan látjátok?

2021. máj. 16. 17:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/83 anonim ***** válasza:
38%
#18 Mit tett, ha nem titok?
2021. máj. 16. 19:30
 22/83 anonim ***** válasza:
72%
21-es, ha privátban rám írsz, elmondom, nem akarok itt offolni és azt se szeretném, ha felismerné magát.
2021. máj. 16. 19:51
 23/83 anonim ***** válasza:
85%

#20:

😂😂😂😂

Nyugi, igyál egy pohár hideg vizet vagy valami. Nem kell mindent ennyire magadra venni.

2021. máj. 16. 20:12
 24/83 A kérdező kommentje:
20-as válaszoló, köszönöm, hogy leírtad a véleményed!
2021. máj. 16. 20:31
 25/83 anonim ***** válasza:
82%

A férfiak csak erre hivatkoznak. Aki el akar válni, az el is fog. Minden más csak kifogás. Vagy azt hiszed, hogy együtt élve nem nevelhető az anya a gyereket az apja ellen? Válás után is ő marad a gyerek apja. Csak rajta múlik, hogy mennyire akar az élete része lenni.

Gyerektartás? Hagyjuk is. Ennél sokkal többet költ rá, amíg együtt élnek, főleg ha tényleg gondos apa.

A házat nem kell otthagyni, sőt rengeteg esetben a nőnek kell menni, gyerekkel. Nem egy ilyet tudok, hogy másnap már be is költözött a szerető. Kisemmizni meg azt lehet, aki csupasz fenékkel házasodott, és ketten se vitték semmire. Biztos apuka volt otthon évekig gyed-en, és a felesége a hibás ezért is.

Sokkal esélyesebb, hogy egyszerűen csak szexet akar. Rengeteg férjnek ez az első jele, hogy valami nem oké. Akkor is, ha felesége már évek óta fújja, hogy elege van, változtasson. Keres egy szeretőt, akivel pótolhatja a pásztorórákat. De az igazság helyett, egyszerűbb azzal takarózni, hogy a hitel meg a gyerek.

Egy nő ezt sokszor azért nem érti meg, mert a szex szerelem nélkül nem megy. Kapcsolatban is többnyire az érzelmeket hiányolják, és ezt keresik másnál. Viszont ha egyszer beüt a villám és szerelmes, akkor nem tud racionális lenni, átadja magát az érzéseinek. Mit neki hitel, csóróság, csak azzal legyen, akit szeret.

2021. máj. 16. 20:58
 26/83 anonim ***** válasza:
27%

"mert a szex szerelem nélkül nem megy."

Ez speciel nagyon nem igaz.

2021. máj. 16. 21:43
 27/83 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2021. máj. 16. 21:45
 28/83 anonim ***** válasza:
46%
Le is leszel pontozva, mert egy rossz házasságban nem kell sem gyerek sem más miatt maradni.
2021. máj. 17. 11:06
 29/83 anonim ***** válasza:
44%
Bolond vagy! És totál hímsoviniszta. Nálunk fordítva volt. (nő vagyok)
2021. máj. 18. 12:28
 30/83 A kérdező kommentje:

Miért vagyok bolond?

Nem azt állítottam, hogy minden nő számító, hiszen akadnak haszonelvű, pénzéhes férfiak is. Csak annyi, hogy az én környezetemben több olyan eset is előfordult, hogy a nő kiforgatta a férfit a vagyonából.

2021. máj. 18. 13:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!