Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfinak, aki válik, több a vesztenivalója?
A napokban fogalmazódott meg bennem ez a gondolat.
Napjainkban sokan elválnak. Én arra a következtetésre jutottam, hogy egy férfinak több a vesztenivalója egy válás esetén, hiszen:
-a közös házból ki kell költöznie, és új lakást keresnie
-sok olyan esetet láttam, hogy amikor a vagyonmegosztásra került sor, a nej megkopasztotta, kisemmizte a férfit
-gyerektartást kell fizetnie
-nem láthatja mindennap a gyermekeit, hétvégi apuka válik belőle
Plusz: előfordulhat, hogy a feleség az apa ellen uszítja a gyerekeket. Ott van még a mozaikcsalád lehetősége is: a kiebrudalt férfi összebútorozik egy másik nővel, akinek született 1-2-3 gyereke az előző kapcsolatából/kapcsolataiból. Márpedig más gyerekét sokan nem kedvelik.
Ti hogyan látjátok?
72-es, ment a zöld kéz, köszönöm a választ!
Akkor hasonlóan látjuk a helyzetet.. Én is nő vagyok..
Nem fogom bizonygatni senkinek.
Attól, hogy kritikát fogalmaztam meg, még nem vagyok férfi. Mindegy..
Miért illetsz ilyen jelzőkkel?
Nem állítottam, hogy minden nő ilyen, csak azt, hogy egy részükre jellemző a férj kisemmizése.
77#..amennyiben a pasi kisemmizhető.
És mi van akkor ha a nő vitt többet a kapcsolatba?
Ki kell fizetnie a fasziját aki lyukass seggel beleült a készbe.
Sajnos ilyen se ritka.
Ebben is van valami. Előfordulhat, hogy a nő több vagyont vitt a kapcsolatba.
Köszönöm, hogy leírtad a véleményed!
A nők választanak maguk mellé férfit, a férfi meg igent mond. Ha megnézzük a mai helyzetet, akkor azt látjuk, hogy egy nőre 100 pasi startol rá. Egy átlag pasira kb. nulla nő. Tehát az átlag emberünk minden szóba jöhető nőt "jobbra húz", hogy a nagy számok alapján hátha bejön neki egy.
A lényeg az, hogy kijelenthető, hogy a rossz választás a nők hibája! Válogatnak, majd kiválasztanak egy nyomingert vagy egy falu bikáját, aztán később meg sajnáltatják magukat. Azért sok nő akinek van tartása, jó szeme, az tud elsőre is jól választani. A rossz házasság alapja egy vak nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!