Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Én vagyok a hűtlen,2 gyerekkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok a hűtlen,2 gyerekkel.Mire számíthatok?!

Figyelt kérdés

13 év után 2 gyerekkel (7-12 évessek) vége a házasságomnak !

Én vagyok a hűtlen fél,nem szépíteni,de hogy idáig jutottunk,nem csak az én hibám.

Mostanra az elhatározás is megszületett, elvàlunk! A szeretőm a párom lett,és hogy ez kibontakozhasson úgy ďöntottem,nem várom meg hogy kimondják a válás,elköltözöm albérletbe a gyerekekkel.(a válást a férjem adta be)

Ő szeretne vissza kapni minket,de én már döntöttem!Ő azt is felajánlotta,maradjunk mi a közös otthonunkba,de én nemet mondtam!

A kérdésem a következő lenne.A házon közös hitel van,amit nem tudok fizetni jelen helyzetbe.Már hónapok óta ő fizeti az egészet.

Ha ez így megy,nagyon sokkal fogok tartozni neki.Ezt a későbbiekben a vagyon megosztasnal,vissza tudja rám hárítani?!Ha ő fizetné 6-12 hónapig is akár amíg válást kimondják,akkor már nem 50-50%?!És ha a gyerekek velem vannak,nekem többet ítél a bíróság arányaiban?!

2021. jan. 2. 21:00
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/164 anonim ***** válasza:
86%

Te tök hülye vagy. Menj vissza, a szeretővel keféltesd magad, úgyis megunod.

Vagy, mesélj már a szeretőről. Ő mit tud?

2021. jan. 2. 22:25
 42/164 anonim ***** válasza:
87%
Miért kellene miattuk fizetnie? A gyerekek nem fognak rosszul járni akkor sem, ha apukának lesz nagyobb tulajdonjoga azért, mert te rest voltál előre gondolkodni. A saját döntésed, hogy elköltöztél, nem neki kell viselnie a következményeket. Sőt, a gyerekeknek az lenne a jó példa, ha kiállna magáért. De ez már csak az erkölcsi része. Jogi ütőkártya van a kezében, ha akar, nagyon nehéz helyzetbe hozhat téged.
2021. jan. 2. 22:27
 43/164 anonim ***** válasza:
91%

Miután kivontad magad a hitel fizetése alól, a ház már nem 50-50%.

A gyerektartás kiszabásakor annak a munkakörnek a magyar fizetését fogják alapul venni, amit kint végez. Valószínűleg 20-20% lesz, mikor később újabb gyermeke születik mástól, akkor értelemszerűen csökkeni fog amit kapsz utánuk.

2021. jan. 2. 22:41
 44/164 anonim ***** válasza:
100%
De te már nem ott laksz, akkor minek akarsz ebben továbbra is részt venni? Értem hogy benne van a te pénzed is, azért mondtam hogy azt rendezzetek a továbbiakban meg fizesse ő tovább neked meg nem lesz közöd hozzá. Amúgy is mi elonyod szarmazna belőle ha van egy fél házad amiben az exed lakik?
2021. jan. 2. 22:41
 45/164 anonim ***** válasza:
100%
Vagy most azt szeretnéd hogy annak ellenére hogy egy ideje már nem tudsz fizetni mégis 50-50 százalék legyen és a férjed a ház teljes árát fizesse majd ki? Nem csak azt amit te eddig beleraktal?
2021. jan. 2. 22:44
 46/164 anonim ***** válasza:
100%
40! Ez szóbeli megállapodás volt, valószínűsítem a jóhiszeműség, és a gyerekei iránt érzett szeretetből. Jogilag kicsit más a helyzet, azért is írtam, hogy remélem lesz annyi esze a férjednek, hogy ügyvédhez fordul.
2021. jan. 2. 22:57
 47/164 anonim ***** válasza:
96%

"Ez úgy volt,hogy mindvégig ő adta fel,ő utalta el a részleteket"

A vagyonközösség megszűnéséig nincs ezzel semmi gond.

Viszont a bíróság meg fogja állapítani, hogy mikor szűnt meg a vagyonközösség (ha nagyon nem tudnak dönteni, akkor legkésőbb a válóper elindulásakor).

Na onnantól az, hogy ő fizeti egyedül már azt jelenti, hogy a te részedet is ő fizeti, így minden részlet 50%-át majd rád fogják terhelni.

2021. jan. 2. 23:04
 48/164 anonim ***** válasza:
92%

Én amellett vagyok hogy az ember boldog legyen.. ha a férjeddel nem voltál az, oké, leléptél. De te már ott tartasz, hogy nyerészkedni akarsz ezen a férfin, aki tök tisztességes veled.

Meg fogod kapni a jussodat, amennyit a bíróság ítél.

2021. jan. 3. 00:00
 49/164 anonim ***** válasza:
0%
Nem a magyar fizetés alapján ítélik meg a gyerektartást. Én külföldről kapom, és nem a magyar megfelelője alapján ítélték meg. Közben mi is külföldre költöztünk a férjemmel, és az exe kért emelést, és figyelembe vették, hogy külföldön jobban keres, és jelentősen emeltek is a gyerektartáson. Szóval hiába szajkózzák mindenhol ezt, ez bizony nem így van, duplán is van saját tapasztalatunk. És egy barátnőm exférje is 100 ezer fölött fizetett 2 gyerekre osztrák fizetésből.
2021. jan. 3. 00:01
 50/164 anonim ***** válasza:
74%
Szép kis nő vagy... Félrelépsz, nem fizeted a hitelt, még gyerektartást is követelsz, ki akarod magad húzni a felelősség alól, rettegsz, hogy esetleg fizetned kell, amit közösen vettetek fel, és a rád eső részt levonják a válópernél... Mit akarsz még, te pofátlan jószág!
2021. jan. 3. 00:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!