Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a hűtlen,2 gyerekkel.Mire számíthatok?!
13 év után 2 gyerekkel (7-12 évessek) vége a házasságomnak !
Én vagyok a hűtlen fél,nem szépíteni,de hogy idáig jutottunk,nem csak az én hibám.
Mostanra az elhatározás is megszületett, elvàlunk! A szeretőm a párom lett,és hogy ez kibontakozhasson úgy ďöntottem,nem várom meg hogy kimondják a válás,elköltözöm albérletbe a gyerekekkel.(a válást a férjem adta be)
Ő szeretne vissza kapni minket,de én már döntöttem!Ő azt is felajánlotta,maradjunk mi a közös otthonunkba,de én nemet mondtam!
A kérdésem a következő lenne.A házon közös hitel van,amit nem tudok fizetni jelen helyzetbe.Már hónapok óta ő fizeti az egészet.
Ha ez így megy,nagyon sokkal fogok tartozni neki.Ezt a későbbiekben a vagyon megosztasnal,vissza tudja rám hárítani?!Ha ő fizetné 6-12 hónapig is akár amíg válást kimondják,akkor már nem 50-50%?!És ha a gyerekek velem vannak,nekem többet ítél a bíróság arányaiban?!
6, ha ő utalta a teljes havi részleteket, van róla kivonata. Ne haragudj, de előbb kellett volna gondolkodni. Legalább a gyerekek érdekében rendezzétek tisztességesen az anyagiakat.
Felajánlotta, hogy maradj, te mondtál nemet. Mivel éppen annyira az övé mint a tied, kvázi "albérletet" nem kell fizetnie. Ez a közös tulajdon lényege.
Úgy van ahogy leírták korábban, míg ő fizeti a te részed, arányaiban annyival nő a tulajdonrésze. Ez néhány százalék, még bőven van benne tulajdonrészed - meg a banknak is, ennek a mértékét ti tudjátok.
A hármas és ötös is én vagyok.
Nézd, a jog nem azt nézi, mit hogy TUDTÁL volna megoldani. Akkor senki nem lopott, csalt VOLNA. Nyilván ez polgári per, de nézzük.
Te nem éltél sem az ottlakás, sem a lakásmegosztás lehetőségével.
Innentől a kutyát (ügyvédet) nem érdekli, hogy a szüleidnél, az utcán, vagy a híd alatt húztad meg magad.
A hitel is közös, ne feledd, nem csak a tulajdon. A jog szerint nem mondhatok le arról, ami terhes és vállalhatom csak azt, ami nekem jár.
Ügyvédet kicsit korábban kellett volna megkérdezni, ezt fogja mondani.
Mit bírtál eddig, ha te léptél félre?
Előbb válj el, utána szeretőzz, így tisztességes......vagy a szerető is azért jött, mert "nem bírtad". Persze....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!