Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Én vagyok a hűtlen,2 gyerekkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok a hűtlen,2 gyerekkel.Mire számíthatok?!

Figyelt kérdés

13 év után 2 gyerekkel (7-12 évessek) vége a házasságomnak !

Én vagyok a hűtlen fél,nem szépíteni,de hogy idáig jutottunk,nem csak az én hibám.

Mostanra az elhatározás is megszületett, elvàlunk! A szeretőm a párom lett,és hogy ez kibontakozhasson úgy ďöntottem,nem várom meg hogy kimondják a válás,elköltözöm albérletbe a gyerekekkel.(a válást a férjem adta be)

Ő szeretne vissza kapni minket,de én már döntöttem!Ő azt is felajánlotta,maradjunk mi a közös otthonunkba,de én nemet mondtam!

A kérdésem a következő lenne.A házon közös hitel van,amit nem tudok fizetni jelen helyzetbe.Már hónapok óta ő fizeti az egészet.

Ha ez így megy,nagyon sokkal fogok tartozni neki.Ezt a későbbiekben a vagyon megosztasnal,vissza tudja rám hárítani?!Ha ő fizetné 6-12 hónapig is akár amíg válást kimondják,akkor már nem 50-50%?!És ha a gyerekek velem vannak,nekem többet ítél a bíróság arányaiban?!

2021. jan. 2. 21:00
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/164 anonim ***** válasza:
68%
Ha még dolgozik, az IGAZOLT jövedelme alapján. Ha hentes volt, 750 euróra bejelentve, de 2000-t keresve, akkor a 750 alapján. Ha hazajön addig, az alapján.
2021. jan. 2. 21:42
 22/164 anonim ***** válasza:
84%
Ez nem érv vagyonmegosztásnál. Hát én a helyében nagyon gyorsan ügyvédet fogadnék és intézném, hogy külön kelljen fizetni a hitelt. Plusz kérnék tőled egy kis pénzt az állagmegóvásra/közös költségre. Minek ugrottatok bele hitelbe ha rossz a házasságotok? Ha jól értem a "nem bírtam tovább" azt jelenti, hogy jó régen ilyen. Drága az ingatlan? Esetleg felvethetnéd, hogy vásároljon ki.
2021. jan. 2. 21:43
 23/164 anonim ***** válasza:
76%

Szeretetlenség?

A férj reggeltől estig dolgozik Ausztriában, mert ott jobb a bér, de más a munkamorál, az asszonyka meg ráér kitalálni, mi a baj. Hiszen ő fillérekért nem megy el, úrinő.

ISTEN HOZOTT A VALÓSÁGBAN! Az lesz kemény pofon, nem a szeretetlenség.

2021. jan. 2. 21:49
 24/164 anonim ***** válasza:
98%
A te döntésed, hogy albérletbe mentél. Maradhattál volna. Miért neki kell fizetnie a te részedet is? Előzetesen nem gondoltad végig, hogy anyagilag mi fér bele?
2021. jan. 2. 21:53
 25/164 anonim ***** válasza:
89%
A gyerektartás nem az osztrák jövedelme alapján történik majd kiszámolásra. Megnézik, abban a munkakörben mennyi fizetést kapna Magyarországon és az alapján számolják.
2021. jan. 2. 21:53
 26/164 A kérdező kommentje:

#21 Akkor a kinti fizetése alapján ítélik meg?!Mert már olyant is hallottam,hogy kinti fizetéssel a magyar jog nem férhet hozzá!

#22 10milla lehet talán.15?!

Nem gondoltam még erre.

#23 direkt nem megyek bele a részletekbe,mert a lényegen nem változtat!

2021. jan. 2. 21:54
 27/164 anonim ***** válasza:
83%
Ne álmodozz, nem a kinti fizetése alapján ítélik meg. :D
2021. jan. 2. 21:56
 28/164 A kérdező kommentje:

#22 Azt mondja fizeti,és vissza adom ha tudom.De minél több lesz,annál nehezebb lenne vissza adni,és gondolom ahogy megy az idő,ő sem lesz ennyire belátó!

#25 így hallottam én is.Akkor ezekszerint így van!

2021. jan. 2. 21:58
 29/164 anonim ***** válasza:
98%
Nem a kinti fizetése alapján ítélik meg! Az van amit a 25-ös írt. Megnézik itthon mennyit keresne egy adott munkakörben, tegyük fel nettó 250 ezer forintot, ennek veszik azt hiszem a 40 százalékát.
2021. jan. 2. 21:58
 30/164 A kérdező kommentje:
#29 40%-a ?!
2021. jan. 2. 22:01
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!