Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a hűtlen,2 gyerekkel.Mire számíthatok?!
13 év után 2 gyerekkel (7-12 évessek) vége a házasságomnak !
Én vagyok a hűtlen fél,nem szépíteni,de hogy idáig jutottunk,nem csak az én hibám.
Mostanra az elhatározás is megszületett, elvàlunk! A szeretőm a párom lett,és hogy ez kibontakozhasson úgy ďöntottem,nem várom meg hogy kimondják a válás,elköltözöm albérletbe a gyerekekkel.(a válást a férjem adta be)
Ő szeretne vissza kapni minket,de én már döntöttem!Ő azt is felajánlotta,maradjunk mi a közös otthonunkba,de én nemet mondtam!
A kérdésem a következő lenne.A házon közös hitel van,amit nem tudok fizetni jelen helyzetbe.Már hónapok óta ő fizeti az egészet.
Ha ez így megy,nagyon sokkal fogok tartozni neki.Ezt a későbbiekben a vagyon megosztasnal,vissza tudja rám hárítani?!Ha ő fizetné 6-12 hónapig is akár amíg válást kimondják,akkor már nem 50-50%?!És ha a gyerekek velem vannak,nekem többet ítél a bíróság arányaiban?!
A szerető is kellene, meg a pénz is. Nem, nem fog menni.
Mindegy, erkölcsileg mit gondolok, jogilag nem fog menni.
Miért kapnál többet a gyerek miatt? Ott a gyerektartás, ha több kell a gyereknek, elmegy apanapon és megveszi neki.
U.I.: Nagyon gamma-hím lehet a szeretőd. Tudod, kinek kellenél....
Közösen megszerzett az ingatlan.A kölcsön is közös.Ő fizeti tovább,mert különben a bank elárverezi!
Ha nincs róla papír,hogy most ő fizeti,akkor mi van?!
Szerinted ha bizonyítható, hogy nincs elég jövedelmed fizetni, akkor az ő ügyvéde ezt nem fogja bizonyítani? Egy nyomorult éves bamkszámlakivonat az egész.
Ha ő többet törlesztett és bizonyítja, akkor kissé más a fele-fele.
#3 Tudom igazad van.Nem vagyok büszke magamra.Ez van!A jogi része érdekel a dolognak!
5# valóban.Ez épp bizo yitható,de az még nem bizonyítható,hogy bárhogy máshogy nem tudtam volna megoldani.
Neki erről írásos bizonyíték kellene?!
És ha most ő lakik a házban,abban ami az enyém is,amiért fizetnem kellene (de én albérletben vagyok) akkor is jogos,hogy fizessem a rámeső részt anélkül,hogy a végén ez levonásra kerülne?!
A vagyonmegosztás nem feltétlen a válóper része. Lehet külön is intézni. Ha van vagyon, akkor ügyvéddel kell egyeztetni, hogy ne legyél kisemmizve. Érdemes nem összekeverni az érzelmeket a vagyoni részekkel. Senkit nem érdekel, hogy te voltál hűtlen, ez nem számit a váláskor.
A legjobb az lenne, ha megegyeznél a férjeddel a vagyonmegosztásról. Ha te albérletben laksz a ház helyett, akkor az számit ill. jogosult leszel a gyerektartásra, de a hitelt is fizetned kell. Erről kell megállapodni, hogy ezeket hogy intézzétek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!