Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a hűtlen,2 gyerekkel.Mire számíthatok?!
13 év után 2 gyerekkel (7-12 évessek) vége a házasságomnak !
Én vagyok a hűtlen fél,nem szépíteni,de hogy idáig jutottunk,nem csak az én hibám.
Mostanra az elhatározás is megszületett, elvàlunk! A szeretőm a párom lett,és hogy ez kibontakozhasson úgy ďöntottem,nem várom meg hogy kimondják a válás,elköltözöm albérletbe a gyerekekkel.(a válást a férjem adta be)
Ő szeretne vissza kapni minket,de én már döntöttem!Ő azt is felajánlotta,maradjunk mi a közös otthonunkba,de én nemet mondtam!
A kérdésem a következő lenne.A házon közös hitel van,amit nem tudok fizetni jelen helyzetbe.Már hónapok óta ő fizeti az egészet.
Ha ez így megy,nagyon sokkal fogok tartozni neki.Ezt a későbbiekben a vagyon megosztasnal,vissza tudja rám hárítani?!Ha ő fizetné 6-12 hónapig is akár amíg válást kimondják,akkor már nem 50-50%?!És ha a gyerekek velem vannak,nekem többet ítél a bíróság arányaiban?!
32# mondjuk mert közösen megszerzett vagyon!
Mert van 2 gyerekem.
Attól,hogy az apjukkal nem működött tovább,attól még bizonyára vannak jogaim.
Szüleim válásakor figyelembe vették, hogy mikor szakadt meg az úgymond közös életük. Nálunk is anyu lépett le, nem fizetett se hitelt, se rezsit, de még csak velem sem törődött. A bíróság azt a dátumot vette figyelembe, amikor ténylegesen kilepett az ajtón. Onnantól kezdve a hitel fele, a rezsi /számlák fele mind halmozódtak a terhére. Nagyon nehéz volt mindenkinek. Apu fogadott ügyvédet, és a történtek alapján fizetési meghagyást kért anyura, azon pedig "behajtották 'a tartozásokat. És le is vonták a közös vagyon értékéből. Szerencsére apu a maradékot ki tudta fizetni, így végleg lezárták az ügyet.
Ha a férjednek van esze, ő is fogad ügyvédet, még mielőtt jössz itt a jogaiddal, de ezt már leírták előttem : fizetési kötelezettséged is van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!