Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gúnyosan és csúnyán beszél velem a férjem mit gondoljak?
Tegnap például nem hallottam mit mond, megkérdeztem tessék?
A válasz: Mégis kivel beszélek? majd megismétli tessék tessék gúnyosan. Rengeteg ilyen van, és én úgy érzem megfagy a szivem. Sokkal csúnyábbakat is mond, de azt hiszem elég a gúnyos hangvétel is hogy elrontsa a kedvem. Amúgy mindig rossz kedve van, és pszihés betegségre hivatkozik, de orvoshoz nem jár.
Azt mondja nagyon szeret, és én nem, mert már egyszer elmentem, de egy napot nem bír ki csúnya beszéd nélkül, és elvárja hogy kedves legyek, és elengedjem ezeket a fülem mellett mert ő ilyen.
Van egy ismerősöm 34éves nő a férje iszonyat féltékeny a nő nem mehet sehova, ha mégis, ki tőr a 3. világháború és elég csúnya kiabál vele. Próbált már a férjével beszélni de le se sztojja, ráadásul ez 1,5 éve tart náluk(11éve házasok). Javasoltam neki a válást de szerintem fél és (talán)ezért nem meri elhagyni, pedig már nem 1x megfordult a fejében. Ha neked eleged van belőle akkor sajna válni kell mert hát miért tennéd tönkre magad lelkileg egy ilyen alakért, nem ér annyit az egész.
De ez az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!