Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gúnyosan és csúnyán beszél velem a férjem mit gondoljak?
Tegnap például nem hallottam mit mond, megkérdeztem tessék?
A válasz: Mégis kivel beszélek? majd megismétli tessék tessék gúnyosan. Rengeteg ilyen van, és én úgy érzem megfagy a szivem. Sokkal csúnyábbakat is mond, de azt hiszem elég a gúnyos hangvétel is hogy elrontsa a kedvem. Amúgy mindig rossz kedve van, és pszihés betegségre hivatkozik, de orvoshoz nem jár.
Azt mondja nagyon szeret, és én nem, mert már egyszer elmentem, de egy napot nem bír ki csúnya beszéd nélkül, és elvárja hogy kedves legyek, és elengedjem ezeket a fülem mellett mert ő ilyen.
Figyelj!
Sajnálom, hogy így alakult, de ha lépni kell, akkor lépni kell. Még mielőtt még nagyobb lelki sérülést okoz benned meg a gyerekekben.
Ha ő nem hajlandó tenni ellene, hogy ilyen legyen, akkor nincs más lehetőség. :( Gyerekeid életét ne tedd tönkre!
Arra meg ne hivatkozzon, hogy beteg, ha nem hajlandó tenni ellene.
10:55 szerintem meg a férj szokta elfelejteni, hogy nem csak ő van a világon. Ha már megcsinálta a gyereket, vállalja is, hogy foglalkozni kell vele, hogy onnantól a feleséget már nem tarthatja a személyi rabszolgájának.
Úgy veszem ki, eddig is az volt, hogy a feleség mindenben kiszolgálta, leste a parancsait, és mondjuk szerintem ez nagy hiba volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!