Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoljak? A párom és a volt felesége között 1,5 éve romlott meg a kapcsolat, folytonos viták stb. a felesége akkor elköltözött a 2 gyerekkel és beadta a válást. Folyt. Lent.
Igaz,hogy én nemtudom,hogy jogilag ki kérhet kitöl mit ..De a helyedben én is vàrnék..A hàzimunkàt meg ne vidd tulzàsba..
34/L
En ugy gondolom, hogy mivel a parod mar egyszer volt hazas, nagyon meggondolja magat, hogy kivel fog egyutt elni es mikor!!! Hidd el, hogy sokat es jol elgondolkozik, hogy mit tegyen.
Lehet hogy a volt feleseg kerne is penzt, mert valaki mindenre kepes, nem tudom.
De en ugy erzem, hogy a parodnak ez az allapot teljesen megfelel, es ha te odakoltoznel tobb gondja lenne. Igazabol most csak a baratnoje vagy, jogilag semmi kozod hozza! Viszont ha odamesz akkor mar elettarsak lesztek, szoval bonyolodik a helyzet. Es o ezt meg nem akarja.
En a helyedben nem nyomulnek, es nem vegeznek annyi hazimunkat sem. Mondjuk nem tudom mit kell annyit dolgoznod ott, hiszen csak egyedul van a parod. Jo, hat neha a gyerekek utan is. De kerdezd meg magadtol, hogy jo-e ez igy neked? Ha igen, maradj, ha nem akkor pedig valtoztass.
En a helyedben inkabb keresnek fuggetlen, egyedulallo, gond nelkuli pasit. Ez csak a velemenyem neked, de azert leirom.
Az összeköltözéssel jobb megvárni a vagyonmegosztást - jogilag elvileg nem számít ugyan, de jobb nem magáraharagítani a feleségét.
Ha te most tehernek, meg önfeláldozásnak éled meg, amikben segítesz neki, akkor meg erről beszélgetnetek kell, pl. legyen olyan fix nap, amikor nem találkoztok, és foglalkozhatsz magaddal.
Mindenképp több türelemre lenne szükség részedről, mi sürget, hogy összeköltözzetek? Egy éve vagytok együtt, ez még bőven az ismerkedés időszaka, de ha nem tudod elfogadni ezt a helyzetet, és támogatni őt addig is, míg rendeződnek a dolgai, akkor jobb, ha továbblépsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!