Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoljak? A párom és a volt felesége között 1,5 éve romlott meg a kapcsolat, folytonos viták stb. a felesége akkor elköltözött a 2 gyerekkel és beadta a válást. Folyt. Lent.
És ha a volt asszonnyal beszélnétek? Lehet, hogy hozzájárulna. Vesztenivalód nincs szerintem, ha nem, marad így minden.
Egyébként én is hasonló cipőben jártam a volt párommal. Neki volt lakása, nagyon korán hozzáköltöztem, dolgoztam, mostam főztem, én voltam a 2 gyerekével amikor nála voltak. Szívesen csináltam mindent. DE! Az ő lakása, az ő berendezései, belőlem semmi nem volt ott, egy idő után nagyon rossz érzés volt, nem rakhattam arrébb semmit, mert akkor hangoztatta, hogy az ő háza. És persze az ő barátai járhattak oda stb...ha néha nem tudtam kitakarítani rendesen, szóvá tette, volt, hogy az ilyenek miatt éjszaka is takarítgattam, reggeltől estig dolgoztam a munkahelyemen, ha a gyereki átjöttek, semmit sem néztek, csk szétpakoltak. Tényleg csak egy cseléd voltam így utólag, te is az leszel, de most még nem látod. És amikor már kezdődtek a viták, mindig csak annyit mondott, ha nem tetszik mehetek, ez az ő lakása. Megalázó volt, nem is értem, hogy tudtam csinálni. Lehet, hogy már annyira vágytam egy otthonra, nem érdekelt milyen áron. Nagyon vigyázz, mert sajnos így te leszel kiszolgáltatottabb helyzetben.
A 13:40-es vagyok. Még szültem gyereket is, mégsem változott semmi, nem érdekelte,semmi, csak az legyen amit ő akar, különben mehetünk vissza anyámékhoz.
Úgy jöttem el, ahogy oda mentem. Most már tudom, nem szabad egy ilyen kapcsolatba belemenni, ahol a másik félnek több van. Ha tudnátok majd egy közös lakást venni, az biztos segítene valamit. Én úgy éltem, hogy vajon mikor rak ki, ha épp olyan kedve van. És persze a gyerekei először még szerettek, de amikor jött a testvér már nem. De én voltam azért is a hibás, már teljesen mindegy mi volt az ok, mindenért engem hibáztatott, mert mindent ráhagytam az elején. Ezt nem kellett volna. De hát a szerelem! Sok sikert kívánok, remélem te leszel a kivétel és neked sikerül majd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!