Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gúnyosan és csúnyán beszél velem a férjem mit gondoljak?
Tegnap például nem hallottam mit mond, megkérdeztem tessék?
A válasz: Mégis kivel beszélek? majd megismétli tessék tessék gúnyosan. Rengeteg ilyen van, és én úgy érzem megfagy a szivem. Sokkal csúnyábbakat is mond, de azt hiszem elég a gúnyos hangvétel is hogy elrontsa a kedvem. Amúgy mindig rossz kedve van, és pszihés betegségre hivatkozik, de orvoshoz nem jár.
Azt mondja nagyon szeret, és én nem, mert már egyszer elmentem, de egy napot nem bír ki csúnya beszéd nélkül, és elvárja hogy kedves legyek, és elengedjem ezeket a fülem mellett mert ő ilyen.
Ezt nem tudhatod, hogy mennyire egoista, mivel őt nem olvastuk, csak a feleségét, így nem lehet megítélni. Lehet, hogy a férj a feleségtől függetlenül azt írná, hogy a felesége állandóan csak a babával foglalkozik, őt észre sem veszi, soha nem kéri semmire, bármit csinál ügyetlennek titulálja, pedig ő igyekszik, már csak a gyerek a téma, nem tudja hová tűnt a felesége.
Ha csak ennyit olvastál volna hogyan reagálnál? Nyilván másképpen, viszont ha a kettőt egymás után olvasod el akkor pontosabb, korrektebb tanácsot tudsz adni, de ennyi információval egoistának kikiáltani a férjét, holott az meg sem szólalt szerintem nem korrekt.
Szerintem ha szeretsz valakit, te sem rajta töltöd ki a mérged. Ő nem tehet arról, hogy neked rossz kedved van, nem hibás, tehát nem érdemel sem gúnyt, sem csúnya beszédet. És ha téged szeret valaki, az meg nem köteles szeretetből eltűrni a durvaságot és a megalázást. Ez nem szeretet.
Ha meg beteg(nek gondolja magát) és nem megy orvoshoz, hanem téged terhel vele, az meg pláne nem szeretet.
a betegség nem kifogás, nem kell egy elmebeteggel élned, küld el pszihiáterhez, ha nem megy akkor meg fel is út le is út, nem kell h téged is a diliházig üldözzön.....
A szeretet meg miből áll? Én mindig azt mondtam a volt férjemnek, h a legkönnyebb kimondani, úgy kell viselkedni, h a másik érezze, egyébként meg amikor már mondogatni kell ott már van baj!!!
Már elmentem egyszer egy hétre, és könyörgött hogy jöjjek
vissza ő mindenre hajlandó, de nem véltozik semmi.
Mikor haza jöttünk a korházból a sajnos hasfájós kisbabámmal, csak őt zavartuk, azt mondta, az én felelősségem, hogy ő pihenni tudjon. Akkor ő nem dolgozott, és tél közepén sajnos egy fűtött szobában voltunk hárman. Undorítónak találta hogy szopás közben cuppog, felhangosította a zenét és fintorgott és hasonlók.
Aztán azt kérte számon miért nincs pontdélben ebéd és miért pont akkor éhes a gyerek, előbb együnk, addíg hagy sírjon, majd eszik utánna ilyenekkel idegesített, nem volt elég bajom. Ezek után tényleg nem tudtam olyan kedves lenni, amit napi többször számon kért. Türelmetlenül. Innen indult a probléma mindig próbálok újra építkezni bizalmat teremteni, de egy csúnya szóval le tud nullázni. Nagyon szomorú vagyok, nem akarok kisbabával egyedül maradni, de azt hiszem nem engedhetem hogy így beszéljen velem.
Ja és fentebb írja valaki hogy túl érzékeny vagyok, csak egy példát írtam de voltam én már hálátlan krva, a világ legrosszabb asszonya, és multkor a bejáróról fordultam vissza a cumisüvegért mert az asztalon hagytam, földhöz vágta a kulcsot és azt ordibálta, hogy egy sz@r vagyok.
Szerintem ez megalázó és mindenkivel előfordul hogy otthon felejt valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!