Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2,5 éves fiamat elviheti az új nőjéhez?
Ő hagyott el minket, de itt nam akar találkozni gyerekkel csak elvinni.
Engednem kell?
Élettársi kapcsolat volt, minden egyébben megegyeztünk.
KÖSZÖNÖM MINDENKINEK
HELYRE TETTETEK
Jól teszed,hogy elengeded.
Neked már nem a férjeddel kell harcolni,hanem kihozni a legjobbat a gyermeked és magad számára.
Ami nem könnyű.Olvashattad a kommentekből is,hogy szinte társadalmi elvárás,hogy zárd be a gyermekedet és így magadat is.
Pedig ez senkinek nem jó.Az apa elmarad,mert kínosnak érzi,hogy vissza kell járnia,a gyerek így elveszti az apját,te meg minden percedet egy elöbb-utóbb nehezen kezelhető gyerekkel töltöd(miért nem jön értem az apukám?Nem szeret?Biztos én vagyok a rossz....)
Nehéz,de engedd el...amíg "elvan" addig töltődj fel,a gyereknek egy nyugodt kipihent anyukára van szüksége.Sok nő nem érti,hogy miért van az,hogy "feláldozza " az életét a gyermekéért/iéért,ők meg lelépnek mihelyst lehet,mert nem viselik el,hogy mindenáron "meg akarják védeni" őket aputól,a rokonoktól,az új barátnőktől.
Ne ess ezekbe a hibába.
Nem könnyű a helyzeted,de rosszabb is lehetne.Ez a férfi nem a te párod.Ő majd később jön....Viszont nem kell egy fél életet leélned hazugságban,kiégve.
Dönts okosan,ne mindig úgy,ahogy a szíved diktál!Az észszerűség mindig a legjobb tanácsadó.Az indulatok indulatokat szülnek és soha nem látni,hol a vége.
" Éppségben visszakaptam a kisfiamat"
boldog volt és kiegyensúlyozott
remélem az apjával marad a jó kapcsolatuk a csajról meg nem veszek tudomást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!