Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2,5 éves fiamat elviheti az új nőjéhez?
Ő hagyott el minket, de itt nam akar találkozni gyerekkel csak elvinni.
Engednem kell?
Élettársi kapcsolat volt, minden egyébben megegyeztünk.
Igen, elviheti. Jár neki jogilag a kéthetente hétvége.
A gyermek 3 éves koráig kérheted, hogy éjszakára vigye haza, ne aludjon ott. De ezt csak 3 éves korig.
Tőled "vált el" és nem a gyerekétől.
Az pedig az élet rendje, hogy "új nő" van.
Gondolj bele, ha neked lesz "új pasid" azzal se találkozzon majd a gyerkőc?
Hát ez rajtad múlik, észérvet nem tudsz felhozni ellene. Természetesen ha ki akarsz cseszni vele bosszúból, akkor jogod van nem elengedni a gyereket 3 éves koráig otthonról. De fél év múlva már szándékkal se akadályozhatod meg, szóval tök mindegy szerintem.
A gyereknek nem lesz rossz, csak max. neked, de ez téged nem befolyásolhat, ha a gyerek érdekeit nézed.
Sok gyereket látni se akar az apja, örülj neki, hogy ez az apa nem ilyen.
Hát nem tudom, hogy jogilag mit lehet, de amíg nem ismerem a nőt én nem engedném...
Láttam, hogy sógornőm gyerekei hogy mentek tönkre az új nőnél alvásban...Bár ott a nő nem nagyon szívlelte, hogy a pasijának van két gyereke. A két kisfiú (a nagyobbik 8, a kicsi 5 volt akkor) az nőnél alváskor és utána hetekig bepisilt éjszaka. Egyszerűen nem értették, hogy mi van...
Engedd meg.
Ez olyan "szívesség",amibe igazán nincs beleszólásod,de van egy pirospont érte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!