Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2,5 éves fiamat elviheti az új nőjéhez?
Ő hagyott el minket, de itt nam akar találkozni gyerekkel csak elvinni.
Engednem kell?
Élettársi kapcsolat volt, minden egyébben megegyeztünk.
Azért, mert gyűlölöd, mert a párod elhagyott miatta az nem azt jelenti, hogy nem rábízható a gyerek, főleg hogy a voltpárod is ott lesz, és neki is van 3 gyermeke.
Tudjátok milyen szar az mikor kéthetente ide-oda cibálnak? sajnos velem ugyanez volt és tisztán emlékszem rá.
Minek neked még rátenni egy lapáttal hogy a sértődöttséged miatt meggondolod, hogy elvihesse e az apja.
Tudni kell veszíteni.
Felnőtt ember és anya létedre kezelhetnéd normálisabban.
Engem is hagytak már el...naés? túltettem magam.
És tudod erről nem csak a nő tehet, és nem is csak a férjed, hanem ugyanúgy te is, amiért a kapcsolatotok tönkre ment.
15:40 ezt te sem gondolod komolyan ,ugye???és szerinted a biróság az anyának adna igazat?te jóó ég:S
és majd ha az anyukának lesz pasija akkor az apa mit tegyen,költözzön vissza hogy szem előtt tartsa oket???végülis igen igy szokták,költözzetek össze mind a négyen:S
én mondtam hogy elmegyek itthonról amig itt van a gyerekkel mert 2x jön 2,5 órát, ennyi ideje van csak a saját gyerekére
ha jó idő van a játszótérre viszi, de ilyen esős időben nem akar itt lenni
Azért mert mind önző dögök vagytok., elhagyott a pasitok és a gyerekkel akartok rajta bosszút állni.
Gyönyörűek vagytok.
én kizárólag a gyerek érdekét nézem
bármikor jöhet hozzá
játszótéren összeszürni a levet egy anyukával aztán amikor itt volt egy kis probléma menekült mert ugye megvolt a tuti helye
ez szép?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!