Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elviheti a volt férjem a fiunkat akkor is, ha már vagy 2 éve nem látogatta?
2 évig nem jött hozzá.Igaz,én sem közöltem vele egyszer az új címünket,amikor költöztünk.Viszont előtte már egy pár látogatás kimaradt.
Most 2 év után,ha gondol egyet,viheti?Hogyan tudnám megakadályozni?Szerintetek sérülne a gyerek?
4 éve váltunk el.
Nem tudom barátnőm jóval fiatalabb nálam most lesz 12 a szülei az anyukája hasában eltöltött 9. hónapbab váltak el. Barátnőm csak 1-2 alkalommal látta Áprilisig igazi apját és most hirtelen minden 2. hétvégét vele tölt.
Mennyi idős a fiad???
Ha végül is megbizható akkor akár magára is tud vigyázni.
Nem csak az én hibámból alakultak így a dolgok.Válás stb...
El is perelheti a fiunkat?Van egy élettársa,nem tudom mire vélni a hirtelen érdeklődését a fia iránt...
Szerintem elviheti a fiát az apa. Gondolj bele, ha nála lenne a gyerek,ő nem közölte volna veled az új címét, és most azt mondaná, hogy bocs, nem láthatod a gyereked. Én elsőzör megkérném, hogy együtt találkozzunk, vagy nálad történjen a találka, hogy a kisfiatok megbarátkozzon a helyzettel. Semmiképp se vetítsd ki a gyerek felé az ellenszenvedet, vagy haragodat, amit az apa iránt érzel. Még kialakulhat egy jó kapcsolat közöttük, ha meg nem, akkor sem rajtad múlik.
Legyél nagyvonalú, nem kerül sokba.
el azért nem perelheti, de pl.ha nem adod és perli a láthatást, akkor téged rendesen megszivathatnak, mert nem adtad meg az új címeteket. Akár kaphat több láthatást, 1 hónapot nyáron...stb
A gyereknek apa is kell. A gyerek érdekét nézd és ne kicsinyeskedj a gyerek kárára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!