Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elviheti a volt férjem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elviheti a volt férjem a fiunkat akkor is, ha már vagy 2 éve nem látogatta?

Figyelt kérdés
Köteles vagyok neki odaadni?
2010. jún. 22. 13:24
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Biztosan nem nyerné meg a pert,ha mégis ez lenne a vége?Lehet fáj neki a tartásdíj fizetése is.Meg kitudja mi jár a fejében?...
2010. jún. 22. 13:44
 12/22 anonim ***** válasza:
95%

Tehát azért nem látogatta a gyereket, mert te nem adtad meg a címeteket? És még szerinted az ő hibája ha nem látogatta a gyerekét?

Szerintem ha annó a láthatást megítélte a bíróság és fizeti a tartásdíjat igenis kötelességed elengedni vele a gyereket.

2010. jún. 22. 13:53
 13/22 anonim ***** válasza:
93%

Gondolkozz el inkább!

Ő is szülője a gyerekednek. Jobban foglamazva nem a TE gyereked, hanem mindkettőtöké.

A te hibádból nem tudta az új címeteket!

Hát örülj, hogy nem terelte jogi útra korábban. Vagy miért tiltod? Molesztálta? Verte?

Nem értem az ilyen anyákat, nincs semmi indoka a gyerek apja ellen, csak az, hogy bosszút álljon!

Sajnos, az én anyám is ilyen volt. 18 évesen engedett először apámhoz. Szerencsére apámmal fel tudtam építeni egy egészséges kapcsolatot. Anyám a mai napig nem tudja megindokolni érzéseit. Tisztelem azért, mert felnevelt, de azt, hogy apám ellen nevelt évekig, nem tudom neki megbocsátani.

26 éves 3 gyermekes anyuka

2010. jún. 22. 13:53
 14/22 anonim ***** válasza:
0%

Ha már 2 éve nem látogatta nem vagy köteles oda adni neki elvitelre,hiszen ha 2 éve nem látta,akkor szinte idegen az apja a gyereknek.Miért nem érdeklődött eddig a gyereke felől?Viszont köteles vagy biztosítani a láthatást az otthonotokban,vagy ha nagyon rossz a viszony köztetek akkor gyámügyes jelenlétében.És Te miért nem mentél a bíróságra,hogy nem él a láthatási jogával?A gyereket nem szabad össze zavarni,és a bíróság(elvileg)az Ő érdekeit tartja szem előtt.Tehát ha az apa nem megbízható,nem tart rendszeres kapcsolatot a gyerekével a saját hibájából,akkor megvonhatják a láthatási jogot tőle.

Minden esetre így most egyenlőre nem vagy köteles megengedni neki,hogy elvigye.

2010. jún. 22. 13:55
 15/22 anonim ***** válasza:
90%

Mi jár a fejében? örül, hogy végre megtalálta a fiát!

Eddig is fizette a tartásdíjat, csak te nem adtál lehetőséget, hogy találkozzon a gyerekkel. Én összetett kézzelkérnék bocsánatot tőle is ésleginkább a gyerektől, hogy elvettem tőle az apját.

2010. jún. 22. 14:01
 16/22 anonim ***** válasza:
Olyan nincs,hogy valakinek nincs lehetősége látogatni a gyerekét ha akarja.Mehetett volna a bíróságra,ha ismeretlen helyre költöztek.De 2 évig nem tette,tehát egyértelműen apuka hibája,hogy kimaradt a gyereke életéből eddig!
2010. jún. 22. 14:24
 17/22 anonim ***** válasza:
hány látogatás maradt el amúgy? köteles lettél volna neki megadni az új címedet.
2010. jún. 22. 14:25
 18/22 anonim ***** válasza:
Sajnos ez nem ilyen egyszerű. A bírósági út több évig is eltarthat és nem egyszerű valakit megtalálni. Ismerősünk 5 évig kereste a gyerekeit.
2010. jún. 22. 14:26
 19/22 A kérdező kommentje:
Rövid időre költöztem el.Most ismét a régi címünkön lakunk.Ezt ő is megtudta.Ha ismét elköltöznénk és neki nem szólnék,megüthetem így is a bokámat,hogy ő nem élt 2 évig a láthatási jogával?
2010. jún. 22. 14:37
 20/22 anonim ***** válasza:
90%

De miért nem akarsz neki szólni? Marhára nem értem. Képes vagy bosszúból a gyerekedet megfosztani az apjától?

Ekkora önzőséget

2010. jún. 22. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!