Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS. Mit tegyek, ha nem akar költözni vagy csak úgy, ha a
gyereket is viszi magával?
Figyelt kérdés
A hétvégén szakítani fogok a párommal. Ahogy ismerem, nagyon nehéz lesz kirakni. Élettársi kapcsolatban vagyunk és van egy gyerek. Már próbáltam vele szakítani, akkor nem akart elmenni vagy vinni akarta a gyereket. Aztán kibékültünk, mert kitaláltuk, hogy rendbehozzuk a kapcsolatot. Közben kiderült, hogy folyamatosan megcsal és hidegvérrel lefekszik velem ugyanúgy, egyik p.-ból a másikba teszi. Ezt már nem viselem el. Leginkább hivatalos utakra vagyok kíváncsi, hogy hogyan akadályozhatom meg, hogy elvigye a gyereket, vagy ha nem megy el, akkor hogyan tehetem ki. Nem közös a lakás és az állandó lakcíméről (innen) bármikor kijelenthetem. Jó sok választ várok, kérlek, segítsetek.
Én szeretném, ha miután elköltözött, értelmes kapcsolatunk legyen, nem akarok veszekedni, nem akarok vele rosszban lenni, ez csak ártana a gyereknek. Nem is akarom tőle eltiltani, dehogy is, mert akkor mindig az jutna eszembe, hogy mi lenne, ha tőlem eltiltanák.Sőt ha majd nagyobb lesz, éntőlem dönthet is a gyerkőc, hogy mit szeretne,mert az ő érdekeit szolgálom!!! De az tűrhetetlen, hogy poénból beteszi a cigit a szájába meg megnyalatja vele a kávé meg a sör habját, ezért nem szeretném, hogy ő nevelje, mert NAGYON felelőtlen!!!! Meg hát persze, hogy ragaszkodom a gyerekemhez (ahogy érthetően ő is)!!!
2010. júl. 22. 13:03
42/68 anonim válasza:
OKOSKÁNAK:-)))
"...3.
A magyar jogrendben már nem létezik a válóok fogalma, ergo senki sem foglalkozik érdemben azzal, hogy az egyik fél megcsalta a másikat...."
Nem is a válás szempontjából fontos az hogy a férj félrelép...hanem a gyermek testi és szellemi fejlődése miatt!
2010. júl. 22. 13:05
43/68 A kérdező kommentje:
Jó, nem zárom ki, nem dugom el. Majd ha elköltözött és elindultak a hivatalos ügyek, akkor lecseréltetem a zárat.
2010. júl. 22. 13:06
44/68 anonim válasza:
No komment...
Kár, hogy a véleményed sz@rt se ér, mert hülyeséget beszélsz.
2010. júl. 22. 13:07
45/68 anonim válasza:
Aki még nem vált az ne írja , hogy nincsen válóok!!! De van!!! Eleve így adod be a keresetet. Sőt! Akár éveken keresztül is bizonyítgathatod, hogy kinek a hibájából ment tönkre a házasság. A tanúkat szerinted miért hívják be? Nekünk az ítéletben is benne van hogy a férj félrelépése vezetett a házasság megromlásához. Pl. Eredmény= 600.000 perköltség neki, mert tagadta, aztán meg mégis fény derült rá! VAN VÁLÓOK!
2010. júl. 22. 13:11
46/68 anonim válasza:
Még jó hogy van váloók!
Egy ismerősöm 2 hónapja vált el,bizonyítani kellett hogy van új kapcsolata,abból egy gyerek,a baba papírjait bekellett vinnie a bíróságra mint válóokot!!!!!!!!
2010. júl. 22. 13:15
47/68 A kérdező kommentje:
na jó, de mi nem vagyunk házasok, feleségül sem vett, pedig úgy volt... aztán meg már nem akarta, akkor már terhes voltam. Minden szép volt, aztán miután megszületett a gyerek, nekem mindig fájt a szex és nem is figyelt oda rám, így hát elkezdett csajozni, pedig én nagyon akartam, hogy menjen a szex, én dolgoztam rajta, csakhát egyedül kevés voltam hozzá.
2010. júl. 22. 13:20
48/68 anonim válasza:
Válóok az nincsen. Neked azt kell bebizonyítanod, hogy nálad miért van jobb helyen a gyerek! Kérni kell a gyerekláthatás szabályozását és a gyerektartás mértékének a megállapítását.
A gyereket 3 éves koráig a közeledből nem viheti el akaratod ellenére!Addig csak a láthatást leszel köteles biztosítani.Nem kell bizonygatnod semmit,neki kell bebizonyítania,hogy alkalmatlan vagy anyának ha magának akarná a gyereket.De ehhez súlyos vádak kellenek,pl:alkoholista vagy drogozol,elhanyagolod a babát..stb...Szóval nem tudna bizonyítani semmit.
A rossz hír az,hogy a ház tulajdonosa is csak peres úton tudja kirakni kijelenteni azt,aki be van jelentkezve.
Eléggé felelőtlen link és aljas egy pasas lehet az élettársad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!