Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 és fél éves a kisfiam. A párommal (gyermek édesapja) megromlott a kapcsolatunk. Hamarosan el szeretnék költözni. Ő azzal fenyegetőzik, hoyg a gyereket nem vihetem! Kinél marad a gyerek?
NYugtassatok meg hogy a bíróság azt ítélné meg hogy a gyerek nálam maradjon. Van egy terkektől mentes lakásom, és állásom. emellett már felneveltem egy gyereket egyedül aki most 19 éves ellenbena párommal akinek a közös gyermekünk az első gyereke.
Az én munkaidőm rugalmas, a kisfiamat eltudom vinni böocsibe/ovibe plusz segítségémre vana naggykarú nagylányom ill az nyugdíjas édesapám. A kisfiam édesapjának viszont a munkaideje is lehetetlenné teszi a gyermek mefelelő ellátását. Más családtagja nicsn aki segíthetne neki.
Nagykorú lányom és az én tanuskodásom elegendő ha mégsem egyből nekm akarnák ítélni, ugye? segítsetek kérlek
Azt azért tudni kell, hogy vannak extrém esetek. Sőt a magyar jogrendben igencsak számottevően ismert a korrupció fogalma is.
Tehát ahogy kérted: BIZTOSAT ne várj. Jó esélyekkel indulsz egy gyermekelhelyezési perben. De itt és most SENKI nem mondhatja neked azt, hogy ezt a még el sem indult pert megnyerted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!