Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nekünk ítélnék gyereket, vagy ennyi nem elég hozzá?
Sajnálom:(
Ilyen estben ezt amit állítasz be kell,hogy bizonyítsd!
Mert gondolom csak ezért nem fogják elvenni az anyjátol!
Milyen idős a kislány?
A mamáék akik vigyáznak rá?Ők is piálnak?Áhhh...hova vezet az?Remélem te nem iszol,szegény kislány jó példát lát maga előtt!
Próbáld meg elintézni,hogy a kislány hozzád kerüljön,lehet,hogy ezzel az anyjának is csinálsz egy szívességet!Bár gondolom ami nem lesz jó,hogy a csp+a gyerektartás nem megy majd oda és az majd hijányzik!
Te hány éves vagy? (első)
Utolsó vagyok.
Most olvastam a válaszod. Szerintem így jó esélyed van, hogy nálad helyezzék el. Pláné ha semmit nem tud ellened felhozni az ex. Pl: nem mész a gyerekért a megbeszélt időben, nem fizeted rendszeresen a gyerektartást, túl sokat vagy nem dolgozol stb.
Ez már elég lehet, ha tényleg tudod igazolni, hogy így van.
Ugyanis itt egyesek elképzelésével ellentétben (ami már többször kiderült, hiába mondtam, hogy nem igaz), nincs olyan hogy ANYA, ANYA, mindent az ANYÁnak.
Ezt csak az anyák akarják hinni. A gyerek érdekeit veszik maximálisan, és kizárólagosan figyelembe, és csak az alapján döntenek:
- hol biztosított a nyugodt nevelkedése inkább?
- hol törődnek vele jobban?
- igen, az anyagiak is számíthatnak, természetesen nem kizárólagos szempontként, de megnézik
- kihez kötődik jobban a gyerek, ő mit szeretne? (nagyon fontos, egy kicsi gyereket is meghallgatnak, legfeljebb nem a bíró, hanem gyámügyesek környezettanulmány alkalmával!)
- befolyásolják-e esetleg hátrányosan valahol? (értsd: a másik szülő ellen nevelik, engedik a láthatást, engedik, hogy a barátaival találkozzon...?)
- tanulmányai biztosítottak, esetleg, ha szeretne különórára járni, engedik...?
És még sok-sok más szempont, amit figyelembe vesznek. Azt, hogy valaki anya, max. 1%-ban oké, lehet az előnyére veszik, de a fent felsoroltak alapján döntenek!
És igen, ha amit leírtál, az igaz, és ha nálad ténylegesen jobb helye lenne (tehát, ha a bíró is így látja), akkor nagy eséllyel neked fogják ítélni!
De ezért nem a gyámügyre kell menned, hanem a bíróságra.
Fúú nem anya az ilyne! Nő létemre azt mondom, hogy sok esetben az apánál jobb helyen lenne a gyerek!
Mentsd el az összes bulifotót, főleg az olyanokat, amin nagyon be vannak rúgva!!!
Esetleg még te is elmehetsz a pároddal abba a discoba, ahová ő is jár, és csinálhatsz néhány képet...nézzék meg, mit művel terhesen, "anyaként".
Addig harcolj, még nem lesz nálad a kislány!!! Sok sikert!
21/L
A gyámhatóság nagyjából két perc alatt észreveszi, ha azért nem beszél, mert fél.
Szakemberek, nem lehet őket megtéveszteni ilyesmivel.
Ezen ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!