Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS. Mit tegyek, ha nem akar költözni vagy csak úgy, ha a gyereket is viszi magával?
A gyereket nem kellenne belekeverni abba hogy ti szakítani fogtok,apukának is jelenleg ugyanannyi joga van hozzá mint neked!
Ha viszont erőszakos a párod akkor már más a helyzet!
12:21 vagyok. Na, jó sok inforól maradtam le a míg pötyögtem... Akkor add a kicsit addig egy barátnőnek vagy akár a szomszéd nénire is rábízhatod.
A zárcsere is jó ötlet, bár azzal lehet, hogy olyan agressziót váltanál ki belőle, ami egyébként nem következne be. Nehéz okosnak lenni.
Ha zárat cserélsz akkor mi a garancia arra,hogy mérgében nem rúgja szét a zárat? Egyébként ha ő is oda van állandóra bejelentve nem cserélhetsz csak úgy zárat..
Én a helyedben ha nem szeretnél hatalmas vitákat,verekedéseket,jogi úton intézném az egészet.Mivel a gyermek közös előbb-utóbb úgyis jogi útra kell menned a gyerektartás végett.
Az önkormányzatnál vannak jogászok akiktől segítséget kérhetsz.Azért mert nem vagytok házasok (nektek nem kell elválni)de ugyanúgy a bíróságon lehet kérni a törvényes "szakítást"é és a gyermek elhelyezést.
Ha nem akar költözni,akkor bírói úton kötelezheted rá,de kidobni csak úgy mert te így akarod nem lehet...
A gyereket mint apa ő is ugyanúgy elviheti a törvény szerint mint ahogy te mint anya magadnál tarthatod..Az apának nem csak az a joga,hogy fizessen..De ha kéred a bíróságon akkor elbírálják,hogy a törvény szerint lesz elhelyezve a gyermek.Ilyenkor automatikusan a gyerektartás is szóba jön..
Inkább így csináld,mint hogy zárat cserélsz,és eldugod a gyermekét,majd kemény legénnyel vereted meg..(akár az apuka is beperelhet ezekért)..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!