Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS. Mit tegyek, ha nem akar költözni vagy csak úgy, ha a gyereket is viszi magával?
És hová vinné a gyereket?
Nem tudom némelyik kérdező milyen fórumot olvas, de az apa nem láthatásra akarja vinni a gyereket, hanem el akarja venni az anyától!!! Könyörgöm, mielőtt jól letámadjátok, olvassatok már egy kicsit pontosabban.
A pasi félrekefél, élősködik és amikor ezzel el kéne számolnia, mert a másik ugye már tűrt eleget, akkor fenyegetőzik, hogy elviszi a gyereket, amit az anya nevelt, mert feltételezem a gyerek nem volt ott a légyottoknál.
Kedves Kérdező! Gyerekelhelyezési per indítása, azonnal. Illetve rakasd ki a lakásból. El kell viszont keserítenem, de ha elviszi a gyereketek és be tudja bizonyítani, hogy ő az apja, akkor a rendőrség nem csinál semmit. Sőt , ha huzamosabb ideje ő neveli, akkor a bíróság neki is fogja ítélni. Tapasztalat!!!
Az a pasas már egy éve is félrekefélt.
ha akkor jó volt,most miért is nem?
Vagy csak egy jól kereső tenyészbika kellett,aki majd perkál,így meg lehet élni a gyerektartásból,anyuci lakásában?
"Nem tudom némelyik kérdező milyen fórumot olvas, de az apa nem láthatásra akarja vinni a gyereket, hanem el akarja venni az anyától!!! "
Én épp olvasom, hogy az anya akarja kisajátítani a gyereket. Az apa még nem is tud az egészről.
Nem akarja kisajátítani! Azt is írja , hogy szeretné ha az apa gyakran látogatná, nem is lenne ellenére! Olvassssss!!!!
Jogosan fél, hogy elviszi a gyereket aztán ki tudja hall-e még róla valamit. Hallottunk már ilyenről nem?
Ne magadból indulj ki....velem nem.
Viszont mélyen át tudom érezni annak a gyereknek a majdani életét,akinek az anyja így rendelkezik felette....
".....az, hogy valaki csalja-e a feleségét, vagy sem, nem érinti a lakhatási és apai jogait. Külön tészta....."
Egyáltalán nem külön tészta!!!!!!!
Nagyon is befolyásolja azt hogy hol lesz a gyerek elhelyezve,egy erkölcstelen életű apánál nem helyeznek el gyereket!!
Tobb komment is téved.
1.
Hiába nem az övé a lakás, nem lehet onnan kizárni az akarata ellenére sem. Mivel nem te vagy a tulajdonos te ki sem jelentheted onnan.
2.
Addig, amíg nincs hivatalos papír a gyermek elhelyezéséről az apukának ugyanannyi joga van a gyerekhez, mint az anyukának.
3.
A magyar jogrendben már nem létezik a válóok fogalma, ergo senki sem foglalkozik érdemben azzal, hogy az egyik fél megcsalta a másikat.
4.
Ha gyereket átmenetileg is "eldugod" az apja elől, azzal az apa jogait korlátozod, ergo te követsz el bűncselekmény.
Javasolnám, hogy keress fel egy ügyvédet, vagy a területileg illetékes bíróság ingyenens panasznapján érdeklődj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!