Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknél ez a "nem egymást...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknél ez a "nem egymást keressük" mondat miért nem vállal egy kicsit több felelősséget és azt mondja inkább, hogy "nem téged kereslek", mert nem ütöd meg a szintet?

Figyelt kérdés
A nőknél tényleg ennyire zsigerből jön a felelősség átpasszolása? Hogy még a legalapvetőbb helyzetekben is belső késztetést éreznek hogy a pasira toljanak minden felelősséget?
2019. jún. 22. 23:29
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
89%

Ezen megjegyzésed még inkább bizonyítja, LOL.

Szóval az van, hogy én nem járok klubokba, italozós szórakozó helyekre, pláne nem ismerkedni. Akivel én randizom, azzal már vagy ismerjük egymást egy kicsit vagy előtte neten ismerkedtünk, láttam képen stb. Tehát ha randira kerül sor, egyértelmű, hogy a külsejével nincs bajom. De a randin elbeszélgetek vele és mondjuk ilyen buta, mint te vagy, vagy azt látom, hogy nem akar valójában megismerni, vagy csak nagyon eltérő személyiségek vagyunk, akkor egyértelmű, hogy "nem egymást keressük. "

2019. jún. 23. 12:39
 52/54 A kérdező kommentje:

jóvan gyökér, kicsit uncsi már, hogy az emberek állandoan földbe döngölnek az eltérő véleményem miatt és minden tényt rólam kamunak gondolnak.

Csak látnám egyszer amikor kiderült hogy nincs igazuk, hogy elnyomják magukat. Mert akkor már nehéz lenne ellenem pofázniuk.

Persze a "magyar" az interneten mindig nagyon kemény és mindenhez maximálisan ért.

2019. jún. 23. 12:53
 53/54 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem ez a mondat technikailag igaz... mert te olyan nőt keresel, akinek nem jössz be? Aki fanyalogva tenné szét a lábát? Na.
2019. jún. 23. 13:05
 54/54 anonim ***** válasza:
82%

A saját hozzászólásaiddal ásod magad alatt a gödröt, nem tűnik fel, "gyökér"? Dolgozhatsz te a minisztériumban, vihetsz haza másfél milla nettót, de ott is nagyrészt pártszimpatizáns ostoba prosztók ülnek. Azt hiszed a fizetési csekked az eszedet mutatja meg, amikor egy értelmetlen kérdés után egyre értelmetlenebb kommenteket írsz?

Nem akarlak bántani, de dolgozz inkább magadon, mert a nők szidása olyan dologért ami neked speciel nem tetszik, de semmi baj nincs vele, nem vélemény.

2019. jún. 23. 13:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!