Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekes anyuka olyan férfiaknak való, akik nem akarnak gyereket és nem akarnak felelősséget vállalni?
Olyannak való, akit nem zavar, ha nem lesz komoly kapcsolata.
31/f
Az való szerintem is. Úgy értem, annak a nagyobb az esélye, hogy az anyuka a gyerekért vállal csak felelősséget, a kapcsolatért nem.
31/f
Igen, ahogy írta az utolsó is, aki el tudja fogadni a nő gyermekét is feltétel nélkül. És nyilván aki szintén idővel apja lesz annak a gyermeknek.
És ez igen is felelősséggel jár. Ha szereti azt a nőt, és vele akarja összekötni az életét és nem csak kalandnak kell meg szexre, akkor az felelősség, és pont hogy olyan akinek nem akadály egy gyereket, és úgymond szeretne is gyereket.
Ez nem ilyen egyszerű, egy kutyát is megszeretsz, ha minden nap ott fekszik a lábadnál.
Nem rég beszélgettem egy férfi ismerőssel, és előállt nála az a helyzet, hogy az élettársával elhidegültek, de az élettársa kislánya miatt nem tud kilépni. Imádják egymást, ő neveli 5 éve, és ha elköltözik, akkor soha többé nem láthatja. Úgyhogy csendben szenved.
Gyerekes anyuka annak való, aki bevállalja, hogy hülyét csináljon magából, aztán azért neveljen gyereket, mert más nem húzott gumit a fa szára vagy épp, mert anyuka úgy gondolta, hogy majd a gyerek miatt megváltozik az alkoholista férje.
Hahahaha
Egy vagy több idegen gyerek annyira megnehezít egy párkapcsolatot, hogy ilyet elsősorban azok a férfiak vállalják be, akiknek nem nagyon van más (jobb) választásuk.
Múltkor különben itt kérdezték, ki vállalna be egy gyerekes férfit és a nők egymás után pontosan ugyanazokat az érveket hozták fel, hogy miért is nem, mégsem szólta le őket senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!