Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Interneten lévő férfiaknak lejjebb vannak az igényei?
Beszélgettem egy kedves lánnyal, aki fejtegette nekem hogy a férfiak soha nem vették észre, elutasították, nem akarták... pedig szerintem kis aranyos lány, igaz nem cica babás. Kipróbálta az internetes ismerkedés, hogy ott akarják a pasik, randin is volt és komoly kapcsolatot akartak tőle. Azt mondta ilyet soha nem tapasztalt életébe.
Miért akarják interneten amikor élőben nem?
Az előttem szóló jól mondja.
Biztos észrevették, csak manapság már egy lányt sem lehet megszólítani, mert simán elküld a fenébe, hogy mit képzelsz... Ezért sokkal kevesebbet próbálkoznak.
Netes társkeresőn meg egyértelmű, hogy nyitott az adott lány.
Volt egy lány, nem voltunk beszélőviszonyban, de arcról ismertük egymást, láttam hogy segítségre szorul, megkérdeztem, ezek után úgy nézett rám, mintha megsértettem volna...
Szóval a szituáció a gond, ahova a mai társadalom jutott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!