Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem is számít annyira a férfiaknak a külső?
ha intelligens az nekem vonzó mondjuk... viszont ez nem jelenti hogy a külső ne számítana
kettő eset van egy már régóta együtt vannak megszerették egymást kettő azèrt van ronda nője mert az nem fogja elhagyni
ne legyen félreértés a jó nő kell mindnekinek csak azt nehéz megtartani eltartani megszerezni szóval mint egy luxusautó ugyanaz egy jó nő
"Beszélgettem pár fiúbarátommal, akik azt mondták, hogy a férfiaknak 25+ már nem is számít annyira a lányok külseje."
>Ezt többségében azok mondják, akik nem tudnak ismerkedni, és örülnek, ha beakad nekik egy csaj.
Nem-e? :DDD A lófszt nem, úgy működik 16-36 éves férfiaknál a bájos arc és a kemény, kerek fenék, mintha az ember varázspálcával suhintana. Mindenki kibszott kedves és benyal tövig a munkahelyen is, ha jól nézel ki. Egyből kedves és aranyos lány vagy a hátad mögött, pedig szóba sem álltak még veled.
A mostani munkahelyemre sem az eszem miatt vettek fel, pedig azért van egy szép listám a szakmai tapasztalataimról, nyelvtudásról, stb... Sokkal okosabb és idevalóbb emberek előtt értesítettek, mert egyszerűen kicsíptem magam és baromi gusztustalan ez, de igen, így lehet állást szerezni. És ugyanez van párkapcsolati szempontból is. Nem egy ismerősöm van, ott van neki a kis szolid barátnője, de rám írkál este, hogy miért vagyok ébren és dumáljunk (sosem csinálnék ilyet a párom mellett), meg velem kacérkodik a munkahelyén is, épp csak úgy, hogy még ráfoghassa, hogy az nem flört.
Lehet, hogy ezek a pasik kikötnek egy átlagosabb lány mellett valami olyan mentalitással, hogy "az előtt nem kell szégyellősnek lenni meg nem kell félteni, hogy megcsal", de közben ugyanúgy a szebbekkel legyezgetik a férfiasságukat, meg tesztelik, mennyire férfiasak. Sőt, általában pont azok a pasik választanak olyan nőt, akiről azt gondolják (!) hogy átlagos, akiknek szüksége van önbizalomtuningra. Akinek rendben van, az el tudja fogadni, hogy a párja egy jó nő/pasi, ahogy ő is, és nem azért választ neki kevésbé tetszőt (és minden arról szól, hogy ő hogyan látja a párját), mert abból kinézi, hogy jobban vele marad vagy hogy szerencsésnek érzi magát mellette, hogy milyen szexi a párja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!