Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem is számít annyira a férfiaknak a külső?

Figyelt kérdés
Beszélgettem pár fiúbarátommal, akik azt mondták, hogy a férfiaknak 25+ már nem is számít annyira a lányok külseje. Nyilván legyen benne valami vonzó, de nem kell, hogy annyira "jónő" legyen. Most akkor mi van? Nem úgy volt, hogy pont attól mennek szét a kapcsolatok egy idő után, hogy a nő meghízik, elhagyja magát, stb.? Erre kiderül, hogy nem is annyira mérvadó az alkat, a megjelenés, az arc, stb. És amúgy tényleg van egy rakás "jópasi" ismerősöm, akik náluknál kevésbé vonzó lányokkal járnak. Mielőtt bárki betalálna azzal, hogy felszínes vagyok, mert csak a külsőre gondolok... a belső érték természetesen elengedhetetlen, de a kérdés most ettől független; kizárólag a külsőségekre vonatkozik. Egy szép, de buta/bunkó lánynál még mindig megnyerőbb egy kevésbé szép, de kedves/okos. Csak azt nem értem, akkor már miért ne lehetne egy jópasinak kedves/okos ÉS szép barátnője.

2018. jún. 2. 13:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
14%

ha intelligens az nekem vonzó mondjuk... viszont ez nem jelenti hogy a külső ne számítana

kettő eset van egy már régóta együtt vannak megszerették egymást kettő azèrt van ronda nője mert az nem fogja elhagyni

ne legyen félreértés a jó nő kell mindnekinek csak azt nehéz megtartani eltartani megszerezni szóval mint egy luxusautó ugyanaz egy jó nő

2018. jún. 2. 13:47
 2/13 anonim ***** válasza:
72%
Én még sosem hallottam olyat, hogy férfi azért hagyott volna el nőt, mert az "megcsúnyúlt". Inkább az elsárkányosodás szokott az ok lenni.
2018. jún. 2. 13:51
 3/13 anonim ***** válasza:
58%
A jónőség legtöbbször csak egy máz, ami hamar lekopik. Érett férfi mögélát.
2018. jún. 2. 13:52
 4/13 anonim ***** válasza:
36%
Igen, ez így van. Valamennyire nyilván számít a külső, 150 kilós lány nem kellene, de nekünk férfiaknak sokkal inkább számít, hogy normális és értelmes legyen a nő.
2018. jún. 2. 13:52
 5/13 anonim ***** válasza:
26%
25+ pasik is öregszenek, ők sem tehetik meg egy idő után, hogy annyira válogassanak. De ezt is csak a jóképűekre értem, a csúnya pasik 25 alatt se osszák az észt, hogy nekik ilyen-olyan jó nő kell. Tök röhej, mikor pl haveri társaságban egy dagi ronda pasi elkezd nőket kritizálni. És csodálkozik, hogy nincs barátnője.
2018. jún. 2. 13:59
 6/13 anonim ***** válasza:
6%
az is röhely hogy a fèrfinak spartacus test kell míg a nő elfogadta önmagát ha kövér legalábbis a nők szerint (189cm vagyok vèkony) na utána meg bridzsid jhones nem tom hogy írják naplója ahol a ronda nő kritizálja a férfiakat a ronda barátnőivel és azt is észrelehet venni hogy a ronda nők sokkal nagyszájúbbak mint pl abel anita a tipikus példa a ronda nagypofájú nore
2018. jún. 2. 14:03
 7/13 anonim ***** válasza:
29%
csajozasnal mikor megvan a jó nő a ronda barátnőjének is udvarolni kell mert elkezd oltani
2018. jún. 2. 14:07
 8/13 anonim ***** válasza:
4%

"Beszélgettem pár fiúbarátommal, akik azt mondták, hogy a férfiaknak 25+ már nem is számít annyira a lányok külseje."

>Ezt többségében azok mondják, akik nem tudnak ismerkedni, és örülnek, ha beakad nekik egy csaj.

2018. jún. 2. 14:16
 9/13 anonim ***** válasza:
39%

Nem-e? :DDD A lófszt nem, úgy működik 16-36 éves férfiaknál a bájos arc és a kemény, kerek fenék, mintha az ember varázspálcával suhintana. Mindenki kibszott kedves és benyal tövig a munkahelyen is, ha jól nézel ki. Egyből kedves és aranyos lány vagy a hátad mögött, pedig szóba sem álltak még veled.

A mostani munkahelyemre sem az eszem miatt vettek fel, pedig azért van egy szép listám a szakmai tapasztalataimról, nyelvtudásról, stb... Sokkal okosabb és idevalóbb emberek előtt értesítettek, mert egyszerűen kicsíptem magam és baromi gusztustalan ez, de igen, így lehet állást szerezni. És ugyanez van párkapcsolati szempontból is. Nem egy ismerősöm van, ott van neki a kis szolid barátnője, de rám írkál este, hogy miért vagyok ébren és dumáljunk (sosem csinálnék ilyet a párom mellett), meg velem kacérkodik a munkahelyén is, épp csak úgy, hogy még ráfoghassa, hogy az nem flört.

Lehet, hogy ezek a pasik kikötnek egy átlagosabb lány mellett valami olyan mentalitással, hogy "az előtt nem kell szégyellősnek lenni meg nem kell félteni, hogy megcsal", de közben ugyanúgy a szebbekkel legyezgetik a férfiasságukat, meg tesztelik, mennyire férfiasak. Sőt, általában pont azok a pasik választanak olyan nőt, akiről azt gondolják (!) hogy átlagos, akiknek szüksége van önbizalomtuningra. Akinek rendben van, az el tudja fogadni, hogy a párja egy jó nő/pasi, ahogy ő is, és nem azért választ neki kevésbé tetszőt (és minden arról szól, hogy ő hogyan látja a párját), mert abból kinézi, hogy jobban vele marad vagy hogy szerencsésnek érzi magát mellette, hogy milyen szexi a párja.

2018. jún. 2. 14:44
 10/13 anonim ***** válasza:
De számít. Csak míg a férfiaknak, a kb korabeli nők 70%-a megfelelne, addig a nőknek kb 20% férfi felel meg külsőben. Persze a jól színjátszó férfi, és a pénz tud kompenzálni :)
2018. jún. 2. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!