Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiaknak tényleg csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak tényleg csak a külső számít?

Figyelt kérdés

Onnan gondolom hogy álltalában a csinos vonzó nők mind foglaltak. Az olyan csinos lányok iS akik eszméletlen buták, undokok, beképzeltek és ki nem lehet őket bírni.

Én akkor sem állnék velük szóba ha -szüzen kéne meghalnom

2018. jún. 15. 17:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
33%

Már megint egy rinyagép. Nem unjátok még?

Mindenkinek más kell és más az ízlése. Nem mindegy az neked, hogy ki kivel jön össze és miért?

Kérdésed meg ugyanolyan b..romság, mint hogy a férfiaknak csak sz..xre kell a nő, vagy pl. a nőknek csak a pénze miatt kell a férfi.

2018. jún. 15. 17:15
 2/15 anonim ***** válasza:

Az olyan csinos lányok iS akik eszméletlen buták, undokok, beképzeltek és ki nem lehet őket bírni.

Ez pontosan így van, de az ellenkező nem esetében is. Aki jól néz ki, nyert ügye van. Igazságtalan a világ, el kell fogadni :D Meg tenni azért, hogy minél jobban nézz ki, nem nyavalyogni kell.

2018. jún. 15. 17:27
 3/15 anonim ***** válasza:
37%
Nem csak a küls kölső számít nekik,az is fontos hogy ellásd őket,mint egy kisbabát.
2018. jún. 15. 17:39
 4/15 anonim ***** válasza:

Vannak férfiak, akiknek csak a külső számít, igen. Meg vannak olyanok is, akiknek nem (csak) az számít.

De ez evidens mindenki számára szerintem, szóval mi a kérdés? Vagy csak random rinya?

2018. jún. 15. 17:40
 5/15 anonim ***** válasza:
92%

Nem csak a külső számít.

De pl ha adott 2 buta lány, akkor mégis csak a szebbet választjuk.

2018. jún. 15. 17:46
 6/15 anonim ***** válasza:
Meg a szex (miközben írtam rá is hapciztam. ..) mas nem erdekli oket
2018. jún. 15. 17:54
 7/15 anonim válasza:
Nekem, csak a belső számít, bár én boncmester vagyok
2018. jún. 15. 18:05
 8/15 anonim ***** válasza:
Ja, mert a nők, ha meglátnak egy pasit az utcán, akkor biztos a lelkivilágáról és az agyáról ábrándoznak.
2018. jún. 15. 18:14
 9/15 anonim ***** válasza:
Nem.
2018. jún. 15. 18:28
 10/15 anonim ***** válasza:
Ha csak egy kalandról van szó, akkor általában csak a külső számít mindkét nemnél, ha komoly kapcsolatról, akkor fontos a belső is.
2018. jún. 15. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!